Süperstar, ihanete uğradığı 22 yaş küçük sevgilisi Bülent Çavuşoğlu'nu affetti

Süperstar, ihanete uğradığı 22 yaş küçük sevgilisi Bülent Çavuşoğlu'nu affetti

Süperstar Ajda Pekkan, 22 yaş küçük sevgilisi Bülent Çavuşoğlu ile 2020 Şubat'ta ayrılmıştı. Pekkan, ihanetine uğradığı 9 yıllık sevgilisi Bülent Çavuşoğlu'nu affetti. İkili aşklarında şu sıralar ikinci baharı yaşıyor.

75 yaşındaki Ajda Pekkan, 2012 yılında aşk yaşamaya başladığı sevgilisi 53 yaşındaki iş insanı Bülent Çavuşoğlu tarafından ihanete uğramıştı.

Süperstar, ihanete uğradığı 22 yaş küçük sevgilisi Bülent Çavuşoğlu'nu affetti - Resim : 1

Bülent Çavuşoğlu’nun uğruna evliliğini bitirdiği Ajda Pekkan’ı sarışın bir güzelle aldattığı iddia edilmişti. 

Süperstar’ı ihanete uğrattığı için pişman olan ve eski sevgilisine sürekli jestlerde bulunan Bülent Çavuşoğlu, kendisini affettirmeyi başardı. İlişkisine yeniden bir şans daha veren Pekkan, kendisinden 22 yaş küçük sevgilisiyle Bodrum’da buluştu. 

Süperstar, ihanete uğradığı 22 yaş küçük sevgilisi Bülent Çavuşoğlu'nu affetti - Resim : 2

BÜLENT ÇAVUŞOĞLU KİMDİR?

Ajda Pekkan'dan 22 yaş küçük olan Bülent Çavuşoğlu, 1968’de Samsun'da doğdu. İlkokulu Samsun'da Terme Atatürk İlköğretim Okulu'nda tamamlayan Bülent Çavuşoğlu, lise eğitimini Samsun Anadolu Lisesi'nde sürdürdü. Buradan mezun olmasının ardından 1994’te İstanbul Üniversitesi Sosyal Antropoloji Bölümü'nü kazanan Bülent Çavuşoğlu, üniversiteden mezun olmasının ardından yüksek lisans eğitimini de 2000'li yıllarda Yeditepe Üniversitesi'nde bitirdi.

İş yaşamına turizm ile ilk adımı atan Bülent Çavuşoğlu, ardından telefon ve iletişim sektörüne atıldı. 1995’te Turkcell'de Bölge Satış Müdürlüğü yapan Bülent Çavuşoğlu, (hemen hemen iki sene sonra) ,1997’de özel bir kurumda satış direktörlüğü yaptı. 

Bir sene kadar bu görevini sürdüren Bülent Çavuşoğlu, 1998’de K.V.K'da genel müdür yardımcısı olarak çalıştı. 2000'li yıllarda A-Tel'in genel müdürlüğünü yapan Bülent Çavuşoğlu, 2002’den günümüze dek A-Tel'deki görevini sürdürdü. Aynı zamanda K.V.K.'nın CEO'su olarak çalışmalarını sürdüren Bülent Çavuşoğlu, KVK’da (Mobil iletişim ürünleri satış ve satış sonrası hizmet sektöründe faaliyet göstermekte olan bir firma) müdürlük yaptı.

Kaynak Yeniçağ: Bülent Çavuşoğlu kimdir?

Kaynak: Haber Global TV

Ajda Pekkan magazin haberleri