Süperstar Ajda Pekkan gözyaşlarını tutamadı: ‘Halkın içine karışmak istiyorum’

Magazin Haberleri

Bodrum’un kültür ve sanat elçisi olan usta şarkıcı Ajda Pekkan, beratını alırken duygusal anlar yaşadı. Pekkan, "Artık balık tutup, halkın içine katılmak, çarşı-pazar gezmek istiyorum!" dedi.

Usta sanatçı Ajda Pekkan, Bodrum’da dinleyicileriyle bir araya geldi. Pekkan, 'Bodrum Kültür ve Sanat Elçisi' unvanını aldı.

Pekkan’a bu unvanı Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras tarafından, değerli taşlarla süslenmiş Bodrum’un simgesi olan mavi balık sembollü Kültür ve Sanat nişanı ile takdim edildi.

Süperstar Ajda Pekkan gözyaşlarını tutamadı: ‘Halkın içine karışmak istiyorum’ - Resim : 1

"ARTIK ÇARŞI-PAZAR GEZMEK İSTİYORUM!"

O esnada duygusal anlar yaşayan 75 yaşındaki şarkıcı, "Artık balık tutup, halkın içine katılmak, çarşı-pazar gezmek istiyorum!" dedi.

Süperstar Ajda Pekkan gözyaşlarını tutamadı: ‘Halkın içine karışmak istiyorum’ - Resim : 2

"BÜYÜK BİR AŞK HİKAYESİ"

Ajda Pekkan, konser sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Pekkan, "Mavisi ve yeşiliyle insana huzur veren, sıcacık insanlarıyla Bodrum benim için sonsuza kadar sürecek büyük bir aşk hikayesi diyebilirim." ifadelerini kullandı.

"BENİM İÇİN BÜYÜK BİR ONUR"

Ünlü isim, daha sonra sözlerini şöyle sürdürdü:

Bodrum'un 'Kültür ve Sanat Elçisi' olmak benim için büyük bir onur oldu. Bu vesileyle Bodrum Belediye Başkanımız Ahmet Aras’a ve tüm Bodrum halkına şükranlarımı sunuyorum. Ajda Pekkan adına okul öncesi kreş, hayvan barınağı ve kütüphane yapılacağını sevgili başkanımız Ahmet Aras’tan öğrendim. Bu mutluluk verici haberi sizlerle paylaşmak istiyorum.

 

Kaynak: İHA

Ajda Pekkan magazin magazin haberleri Bodrum