Sosyal medyada olay oldu! Simge Sağın'dan Icardi'ye kalpli gönderme

Magazin Haberleri Galatasaray
Sosyal medyada olay oldu! Simge Sağın'dan Icardi'ye kalpli gönderme

Özel hayatıyla sık sık magazin gündemine gelen Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi, bu kez ünlü popçu Simge Sağın ile gündeme geldi. Icardi'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma Simge Sağın kayıtsız kalamadı. Yanıtı ise sosyal medyada olay oldu.

Galatasaray’ın Arjantinli yıldız futbolcusu Mauro Icardi, ilk günden itibaren özel hayatı ve performansıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Eski eşi Wanda Nara ile yaşananlar dışında birçok ünlü isimle anılan Mauro Icardi, bu kez Simge Sağın ile gündeme geldi.

Icardi'nin başarılı performansı sonucunda taraftarlardan kendisine Simge Sağın'ın 'Aşkın Olayım' şarkısı ithaf edilmişti. Yıldız futbolcu adeta bu şarkıyla bütünleşti.

Dün ise Mauro Icardi ve ünlü popçu Simge Sağın arasında ilginç bir diyalog gerçekleşti. Mauro Icardi, 'Aşkın Olayım' şarkısını sosyal medya hesabından Simge Sağın’ı etiketleyerek paylaştı.

SİMGE SAĞIN'DAN KALPLİ YANIT!

Mauro Icardi’nin bu paylaşımına ünlü şarkıcı Simge Sağın kayıtsız kalamadı. Sosyal medya hesabından Icardi’nin paylaşımını alıntılayarak kalp emojisiyle yayınladı.

Sosyal medyada olay oldu! Simge Sağın'dan Icardi'ye kalpli gönderme - Resim : 1

TAKİPLEŞMEYE BAŞLADILAR

İkili aralarında geçen bu diyalog sonrasında birbirini takip etmeye başladı. Yapılan paylaşımlar sonrası ikili sosyal medyada gündem oldu. Beşiktaşlı olan Simge Sağın, sarı-kırmızılı taraftarların gözdesi oldu.

Sosyal medyada olay oldu! Simge Sağın'dan Icardi'ye kalpli gönderme - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

Simge Sağın Icardi magazin haberleri