Sosyal medya fenomeni Danla Bilic'ten doğum günü için örnek davranış!

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic'ten doğum günü için örnek davranış!

Danla Bilic, doğum gününde hediye kabul etmeyeceğini duyurdu. Doğum gününe sayılı günler kala güzel fenomen kendisine hediye almak isteyenlerden Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KACUV) için yardım talep etti.

Danla Bilic ismiyle tanınan sosyal medya fenomeni Neslihan Damla Akdemir 5 Ekim’deki doğum günü için bir yardım kampanyası başlattı. 26 yaşına girecek olan fenomen bu sene hediye almak yerine sevenlerinden Kanserli Çocuklara Umut Vakfı’na bağış yapmalarını rica etti.

26. yaş gününde kendisini sevenlerden yardım kampanyasına destek olmalarını rica eden Bilic, yaptığı paylaşımda, “Hello! 19. yaşıma giricek olmanın heyecanıyla güzel bir şeylere vesile olmak istedim. Ailem, arkadaşlarım, marka ekipleri ve takip eden seven hediye göndermek isteyen herkes bu doğum günümde hediye kabul etmediğimi buradan söylemek isterim. Yeni yaşımda beni gerçekten mutlu etmek isterseniz Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KACUV) ile başlattığımız kampanyamıza siz de destek olabilirsiniz. Az, çok kalbinizden ne koparsa benim için en güzel doğum günü hediyesi. Toplayabildiğimiz yardımın tümü, İstanbul’a tedavisi için gelen maddi gücü olmayan çocuklarımızın ihtiyaçları için kullanılacak. Çok heyecanlı ve çok mutluyum. Şimdiden yanımda olan herkese çokça kalp” ifadelerini kullandı.

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic'ten doğum günü için örnek davranış! - Resim : 2

Yardım kampanyası çağrısında Danla Bilic’in yaptığı ‘19. yaş’ ironisi bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu. Bilic’in fotoğrafına 19 yaş yorumları yağdı.

Kaynak: Haber Global TV

Danla Bilic