Sosyal medya fenomeni Banu Parlak öldü mü? Arkadaşı açıkladı

Magazin Haberleri

Sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Banu Parlak'ın kişisel Instagram hesabından yapılan paylaşımda hain bir saldırı sonucu hayatını kaybettiği iddia edildi. Banu Parlak da bir video mesaj yayınlayarak saldırıya uğradığını doğrularken gözyaşları içinde kaldı.

Arabada çektiği şarkı videolarıyla tanınan ve sonrasında kendi güzellik merkezlerini açan fenomen Banu Parlak'ın hayatını kaybettiği iddiası sosyal medyaya bomba gibi düştü.

"HAİNCE BİR SALDIRA ÖLDÜRÜLDÜ"

Bir çocuk annesi Banu Parlak'ın Instagram hesabının hikaye kısmından yapılan paylaşımda "Sevgili Banu Parlak haince bir saldırı sonucu hayatını kaybetmiştir" denildi. Paylaşımın ardından birçok sosyal medya kullanıcısı Parlak'ın hesabının çalındığını ileri sürdü.

"KENDİSİ GAYET İYİ"

Parlak hakkında açıklamada bulunan arkadaşı Neslim Güngen, "Banu telefonunu çaldırmış, kendisi gayet iyi" ifadelerini kullandı.

Daha sonra bir video paylaşım yapan Banu Parlak saldırıya uğradığını doğrularken gözyaşlarını tutamadı. 

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak öldü mü? Arkadaşı açıkladı - Resim : 1

BANU PARLAK KİMDİR?

1987 senesinde dünyaya gelen Banu Parlak aslen Kastamonuludur. Sosyal medya uygulaması Instagram’da araba içinde yaptığı şarkılı paylaşımlarla fenomen olan ve daha sonra “Narin Yarim “single çalışmasıyla müzik kariyerine adım atmıştı.

2017 yılında Okan Öztürk ile evlenen ancak evliliğini olaylı bir şekilde noktalayan Banu Parlak, bir kız çocuğu annesi.

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak öldü mü? Arkadaşı açıkladı - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

Banu Parlak sosyal medya magazin magazin haberleri