Sophie Turner bebeğinin doğum tarihini açıkladı

Sophie Turner bebeğinin doğum tarihini açıkladı

Geçtiğimiz yıl Amerikalı şarkıcı Joe Jonas ile evlenen oyuncu Sophie Turner, temmuz ayında bir kız bebek dünyaya getirmişti. Hamilelik sürecini gizli tutan Turner, dolaylı yoldan kızının doğum tarihini açıkladı.

Game of Thrones yıldızı Sophie Turner ile şarkıcı Joe Jonas çifti yazın dünyaya gelen kızlarını göslerden uzak tutuyor. Willa adlı kızları hakkında doğum tarihi dahil, bilgileri de sır gibi saklayan ünlü çift, ilk kez bir bilgi paylaştı. Ancak o bilgiyi de dolaylı olarak verdi.

Sophie Turner, sanatçı Jennifer Fisher’ın tasarımı olan mücevherinin fotoğrafını sosyal medyada paylaştı. Kolyede dikkat çeken detay, üzerinde “22.07.20” yazması oldu. İkili, bu tarihten bir hafta sonra bebeklerinin doğduğunu duyurmuştu.

Sophie Turner bebeğinin doğum tarihini açıkladı - Resim : 2

24 yaşındaki İngiliz oyuncu Turner ile 30 yaşındaki Amerikalı şarkıcı Jonas, geçen yıl evlenmiş, hamilelik haberi şubat ayında ortaya çıkmıştı.

Sophie Turner bebeğinin doğum tarihini açıkladı - Resim : 3

ROMANTİK PAYLAŞIM 

Sophie Turner ile mutlu bir yaşam sürdüren şarkıcı eşi Joe Jonas, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından romantik bir paylaşımda bulunmuştu.

Jonas, Turner'a evlenme teklifi ettikten sonra çekildikleri bir kareyi "Üç yıl önce bugün Sophie 'evet' dedi" notuyla yayınlamıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Sophie Turner Joe Jonas