Songül Öden'in hastaneye kaldırıldığı iddialarına menajerinden yanıt geldi

koronavirüs
Songül Öden'in hastaneye kaldırıldığı iddialarına menajerinden yanıt geldi

Koronavirüse yakalanan oyuncu Songül Öden'in, durumunun ağırlaşması üzerine hastaneye kaldırıldığı iddia edildi. Oyuncunun menajeri konuyla ilgili açıklama yaptı.

Geçtiğimiz yıl temmuz ayında iş insanı Arman Bıçakçı ile evlenen Songül Öden'in koronavirüs testi pozitif çıkmıştı. Öden'in durumunun ağırlaşması üzerine hastaneye kaldırıldığı öne sürüldü.

Songül Öden'in hastaneye kaldırıldığı iddialarına menajerinden yanıt geldi - Resim : 1

Habertürk'ün haberine göre, oyuncunun mejaneri haberlerde gerçeklik payı olmadığını söyledi. Öden'in tedavisinin evinde sürdüğü belirtildi.

SONGÜL ÖDEN KİMDİR? 

Songül Öden 17 Şubat 1979'da Diyarbakır'da dünyaya geldi. Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümü Oyunculuk Anasanat Dalı mezunu olan ve Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı'nda yarı zamanlı şan eğitimi alan sanatçı, Ankara Sanat Tiyatrosu'nda (AST),Ankara Deneme Sahnesi’nde, Trabzon Devlet Tiyatrosu’nda (1 yıl),Diyarbakır Devlet Tiyatrosu’nda (3,5 yıl) ve özel tiyatrolarda görev yaptı.

Kıvanç Tatlıtuğ ile rol aldığı Gümüş dizisiyle tanındı. Vazgeç Gönlüm, Serçe Sarayı, Kayıtdışı, Fi ve son olarak Şeref Bey dizisinde rol aldı. Öden ayrıca, Acı Aşk, 72. Koğuş, Ekşi Elmalar ve Beni Çok Sev gibi yapımlarla da beyazperdede boy gösterdi.

Songül Öden koronavirüs