Songül Karlı imaj yeniledi, sosyal medyayı ikiye böldü

Songül Karlı imaj yeniledi, sosyal medyayı ikiye böldü

Sosyal medya hesabından yayınladığı pozlarla sık sık gündeme gelen türkücü Songül Karlı, imaj yeniledi. Karlı'nın son hali takipçilerini ikiye böldü.

Eski eşi Metin Yüncü tarafından dolandırıldığını ve maddi açıdan zor günler yaşadığını iddia eden türkücü Songül Karlı, sosyal medya paylaşımlarıyla zor günleri geride bıraktığını ortaya koymaya devam ediyor.

Songül Karlı imaj yeniledi, sosyal medyayı ikiye böldü - Resim : 1

400 bin takipçisi bulunan Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Karlı, imaj değişikliğine gitti. 

Songül Karlı imaj yeniledi, sosyal medyayı ikiye böldü - Resim : 2

Karlı yeni görünümünü "O zaman yeni imaj yeni enerji" notuyla paylaştı. 

Songül Karlı imaj yeniledi, sosyal medyayı ikiye böldü - Resim : 3

Kaşlarını ve saçlarının rengini değiştiren Karlı'ya bazı takipçileri "Hangi yeni imaj", 'Nerede yeni imaj?' eleştirilerinde bulunurken, bazılarından da tam not aldı. 

Songül Karlı imaj yeniledi, sosyal medyayı ikiye böldü - Resim : 4

GÖĞÜSLERİMİ 4. KEZ KÜÇÜLTTÜRECEĞİM"

Geçtiğimiz yaz aylarında paylaştığı bikinili fotoğraflarıyla dikkat çeken Songül Karlı, vücudunda estetik olmadığını, sadece göğüslerini küçültüğünü söylemişti. Üç kere göğüslerini küçülttüğünü ifade eden Karlı, "Televizyon programı çekerken elbise getiriyorlardı. Altı oluyor, üstten fermuar çekilmiyordu... Asistan arkadaşlar 'Allah aşkına bir git, küçült' dedi. 3 kez yaptırdım. Şimdi normal istediğim bir elbiseyi giyebiliyorum ama yine küçültmek istiyorum" demişti. 

SONGÜL KARLI KİMDİR?

15 Eylül 1973 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 1991 yılında müzik kariyerine adım atan Karlı’nın özel hayatı da gündemden düşmüyor. 

Songül Karlı sekiz yıldır birlikte olduğu imam nikahlı eşi Ergün Topaloğlu'ndan 2002 yılında ayrıldı. Daha sonra evlendiği Baykal Gümüş'ten bir çocuğu olan sanatçı, 2008 yılında ondan da boşandı. 2012 yılında sunuculuğunu yaptığı evlendirme programı 'Su Gibi' ekranlarında Metin Yüncü ile canlı yayında evlendi.

Kaynak: Haber Global TV

songül karlı fotoğraflar Songül Karlı haberleri songül karlı pozlar Songül Karlı songül karlı sosyal medya magazin haberleri