Songül Karlı bikinili pozlarını peş peşe paylaştı

Songül Karlı bikinili pozlarını peş peşe paylaştı

Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündeminden düşmeyen Songül Karlı tatil sezonunu açtı. Ünlü türkücü Instagram'dan peş peşe bikinili pozlarını paylaştı.

Sosyal medyayı aktif kullanan Songül Karlı, Instagram hesabı üzerinden bikinili pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu.

Kız arkadaşları ile eğlendiği anlardan paylaşımlarda bulunan Songül Karlı'nın siyah bikinili pozları beğeni topladı.

Songül Karlı bikinili pozlarını peş peşe paylaştı - Resim : 1

47 yaşındaki Songül Karlı'nın fit görünüme övgü dolu yorumlar yapıldı.

Songül Karlı bikinili pozlarını peş peşe paylaştı - Resim : 2

Karlı, sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili pozları için 14 yaşındaki oğlunun "Hep bir yerlerin konuşuluyor anne" diyerek kendisine tepki gösterdiğini ifade etmişti.

Vücudunda estetik olmadığını da açıklayan Karlı, "Şimdiye kadar hiç estetik yaptırmadım, doğallıktan yanayım. Göğüslerimi üç kere küçülttürdüm. Elbiselerin altı olmuyor, fermuar çekilmiyor. Yine de büyük. 4’üncü operasyon kapıda” demişti.

Songül Karlı bikinili pozlarını peş peşe paylaştı - Resim : 3

"SENİ ÖLDÜRÜRÜM"

5 yıllık evliliğinde 4 kez ayrılmak istediğini ve 4 kez dayak yediğini belirten Karlı, eski eşinin "Sen burada oturacaksın, bana çocuk yapacaksın. Seni öldürürüm, gebertirim" diyerek, kendisini tehdit ettiğini iddia etmişti.

Hem fiziki hem sözlü şiddete uğradığını ve bütün mal varlığını kaybettiğini söyleyen Karlı, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Çocuğumla bir ekmeğe muhtaç kaldım. Evladım meyve suyu istediğinde bile, 'Bakkallar kapalı' diye yalan söylemek zorunda kaldım. Bakkala gidemediğimiz için evimizde pilav ve su vardı. Bu süreçte bana tek yardım eden isim Latif Doğan oldu. Evimin mutfak alışverişini dahi yapıp, bize para bırakırdı."

Kaynak: Haber Global TV

Songül Karlı songül karlı fotoğraflar songül karlı pozlar magazin haberleri