Son yolculuğuna uğurlandı: Sahnede vefat eden Ramazan Günay'ın sağlığıyla ilgili o detay dikkat çekti

Magazin Haberleri

Zeytinburnu'nda çıktığı sahnede kalp krizi geçirerek, yaşamını yitiren Ramazan Günay, Küçükçekmece'de son yolculuğuna uğurlandı. Günay'ın cenaze törenine katılan şarkıcı Fuat Erenoğlu, sanatçının sağlık durumuyla ilgili "Ramazan hastanedeyken, 'iyiye doğru gidiyor' dediler" dedi.

Rumeli müziğinin sevilen isimlerinden 71 yaşındaki Ramazan Günay, dün akşam Zeytinburnu Belediyesi'nin 15 Temmuz Meydanı'nda düzenlediği '17. Yöresel Günler' etkinliğinde yine Rumeli'nin sevilen şarkıcılarından Arif Şentürk ile  sahne aldı.

55 yıllık müzik hayatına yüzlerce türkü sığdıran Ramazan Günay sahnede kalp krizi geçirdi. 71 yaşındaki sanatçı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Günay'ın için ikindi vakti Küçükçekmece Sultan Murat Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Son yolculuğuna uğurlandı: Sahnede vefat eden Ramazan Günay'ın sağlığıyla ilgili o detay dikkat çekti - Resim : 1

Törene, birlikte sahne aldığı Arif Şentürk başta olmak üzere yakınları, arkadaşları ve sevenleri katıldı. Günay için cenaze namazı kılındı, helallik alındı. Günay, törenin ardından Kanarya Mezarlığı'ndaki aile kabristanında toprağa verildi.

Son yolculuğuna uğurlandı: Sahnede vefat eden Ramazan Günay'ın sağlığıyla ilgili o detay dikkat çekti - Resim : 2

"AKŞAMIMIZ HÜSRANLA SONUÇLANDI"

Birlikte sahne aldığı Arif Şentürk, "Dün akşam Zeytinburnu'nda yöresel gecemiz vardı. Dün akşamki gecemizde Rumelilere ait bir geceydi. Ramazan kardeşimiz de Rumelili olduğu için biz Rumeliler sahneye çıktık. Ben Ramazan, Sabriye Sait, Fuat Erenoğlu güzel bir gece geçirdik ama akşamın sonu maalesef hüsranla sonuçlandı. Çok değerli biriydi. Allah sevenlerine ailesine sabır versin" dedi.

"HASTANEYE YOLUNDA İYİYE GİDİYORDU"

Ses sanatçısı Fuat Erenoğlu, "Ramazan çok değerli bir sanatçımızdı, o bir çınardı. Ramazan hastanedeyken, 'iyiye doğru gidiyor' dediler. Ramazan vefat etti dediğimde orası çığlık oldu. 5 bin kişi vardı" ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

Ramazan Günay Ramazan Günay kimdir Ramazan Günay vefat etti Ramazan Günay neden vefat etti Ramazan Günay kalp krizi geçirdi 2021'de vefat eden ünlüler magazin magazin haberleri