Son Yaz 24. Bölüm İzle

Son Yaz Dizi Haberleri Magazin Haberleri

Son Yaz dizisinin 24. bölümü Fox ekranlarında yayınlandı. Dizinin 2 Ekim Cumartesi tarihli bölümü internete yüklendi. İşte Son Yaz dizisinin 24. bölümünü tek parça halinde izleyebileceğiniz link. Son Yaz 24. Bölüm İzle.

Son Yaz dizisinin 24. bölümü Fox ekranlarında yayınlandı. Dizinin 2 Ekim Cumartesi tarihli bölümü internete yüklendi. İşte Son Yaz dizisinin 24. bölümünü tek parça halinde izleyebileceğiniz link. Son Yaz 24. Bölüm İzle.

Fox TV'nin yeni dizisi Son Yaz'ın 24. bölümü 2 Ekim 2021 Cumartesi günü yayınlandı.

SON YAZ 23. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Akgün ve Selim tekrar bir aradadır. Sare’nin teklifini kabul eden Akgün ve Selim artık büyük bir riskin içindedir. Şimdi yapılması gereken en önemli şey; Akgün’ü Sancaktarların içine sokmaktır ancak bu çok kolay olmayacaktır. Selim’in bunun için bir planı vardır. Selim diğer yandan da Canan’ın gerçek katilinin peşine düşer. Sare’nin getirdiği ipucu ile Selim için her şey baştan başlar. Sare ise her şeyin planladığı gibi gitmesinden memnundur ancak Soner ve Naz tüm planları alt üst edecektir. Yağmur ve Akgün ise kendini yepyeni bir denklemin içinde bulacaktır. Akgün ve Yağmur için zaten zor olan hayat, Cihan Sancaktar’ın dahil olmasıyla daha da zorlaşacaktır.

SON YAZ DİZİSİNİN KONUSU

İdealist Cumhuriyet Savcısı Selim Kara (Ali Atay), 8 yıl önce hapse yolladığı organize suç lideri Selçuk Taşkın’dan (Arif Pişkin) reddedemeyeceği bir teklif alır. Selçuk Taşkın, Savcı Selim Kara’nın bütün suç örgütünü çökertecek davasında, tanıklık yapmayı istemektedir. Ancak bunun için tek bir şartı vardır; oğlu Akgün Gökalp Taşkın’ı (Alperen Duymaz) Selim Kara’nın bizzat koruması…

Suç dünyası içinde büyümüş, tehlikeli ve sorunlu görünümünün ardında duygusal bir genç olan Akgün için bu kabul edilmesi güç bir durumdur.Hayat beklemediği bir yerden daha sınar Selim’i; İzmir’de çocukları ile yaşayan eşi Canan (Funda Eryiğit) boşanmak istemektedir.Ailesi ile işi arasında kalan Savcı Kara, baş belası olarak gördüğü Akgün’ü ailesinin yanına İzmir Çeşme’de bulunan Adalet Sitesi’ne götürmek zorunda kalır.

Selim’in beklenmeyen misafiri Akgün’ün gelişi site sakinlerinin tüm dengelerini altüst edecek; Ege’de başlayan bu rüzgâr, herkesin hayatını değiştirecek büyük bir fırtınaya dönüşecektir.

SON YAZ 24. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

SON YAZ 24. BÖLÜM İZLE

Fox'ta 2 Ekim günü yayınlanan Son Yaz dizisinin 24. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

SON YAZ 24. BÖLÜM FOX CANLI İZLE

Kaynak: Haber Global TV

Son Yaz dizisi dizi haberleri dizi izle bedava dizi izle dizi fox dizileri fox izle fox son yaz son bölüm izle son yaz yeni bölüm izle