Yasak Elma dizisindeki müstehcen sahne olay yarattı! RTÜK'e şikayet yağdı

Yasak Elma Dizi Haberleri
Yasak Elma dizisindeki müstehcen sahne olay yarattı! RTÜK'e şikayet yağdı

MED yapım imzalı Yasak Elma dizisinin son bölümündeki müstehcen sahne gündem yarattı. Aile yapısını bozduğu gerekçesiyle tepkilerin odağına yerleşen dizi, RTÜK'e şikayet edildi.

Fox TV'de pazartesi akşamları ekrana gelen Yasak Elma, 95. bölümüyle olay yarattı. Kadrosuna dahil ettiği Erdal Özyağcılar, Berk Oktay ve Güney Kalkan'ın ardından entrikanın dozunun gittikçe arttığı dizide, oyuncu Nilperi Şahinkaya ile Oktay'ın müstehcen sahnesi dikkat çekti.

MÜSTEHCEN SAHNESİNE ŞİKAYET YAĞDI

Hasan Ali'nin ölen eşi Filiz'in yeğeni Bahar'ı canlandıran oyuncu Şahinkaya’nın, son bölümde Yıldız'ın eşi Çağatay rolündeki Berk Oktay'la yatak sahnesi öne çıktı. 

AİLE YAPISINI BOZUYOR

Müstehcen sahnenin ardından sosyal medyada gündem olan dizi, izleyiciler tarafından RTÜK'e şikayet edildi. Aile yapısını bozduğu gerekçesi ile şikayet edilen dizinin, bir sonraki bölümü merak içinde beklenirken, gözler RTÜK'ten gelecek karara çevrildi.

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Dizide yaşadıkları aşkla gündemden düşmeyen Yıldız ve Çağatay, yaşadıkları son olaydan sonra ayrılık kararı aldı. Yıldız'a laf gelmemesi için ayrılık kararını birkaç ay sonra açıklayacağını söyleyen Çağatay, evi terk etti. Bir otelin barında içki içtiği sırada Çağatay'ın yanına dertleşmek giden Bahar, onunla beraber içerek Çağatay'ın daha da sarhoş olmasını sağladı.

Sarhoş olduktan sonra Bahar'ın yardımıyla odaya çıkan Çağatay, uyandığında karşılaştığı manzara sonrası şaşkına döndü. Yaşadığı durum karşısında ne yapacağını bilemeyen Çağatay'ın, Bahar'a karşı ne tutum sergileyeceği merak konusu olurken, Yıldız'ın durumdan haberdar olup olmayacağı ise henüz bilinmiyor.

Kaynak: Haber Global TV

Yasak Elma Yasak Elma dizisi Berk Oktay magazin haberleri