Ünlü şarkıcı Alişan ikinci kez baba oldu

Ünlü şarkıcı Alişan ikinci kez baba oldu

Buse Varol-Alişan çiftinin ikinci çocukları dünyaya geldi. Şarkıcı Mutlu haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

2018 yılında evlenen Alişan-Buse Varol çifti, ikinci bebeklerini kucağına aldı. Geçtiğimiz yıl şubat ayında 2019'un oğulları Burak'ı kucaklarına alan ünlü çift, kızlarına "Eliz" adını verdi.

Ünlü şarkıcı Alişan ikinci kez baba oldu - Resim : 1

Doğuma giren Alişan, sosyal medya hesabı üzerinden mutluluğunu paylaştı. Ünlü şarkıcı gönderisine, "Geldi babasının aşkı, geldi. Şükür..." notunu düştü.

Ünlü şarkıcı Alişan ikinci kez baba oldu - Resim : 2

"SENİ BEKLİYORUZ KIZIM"

Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan şarkıcı Alişan, dün eşi ile düğün günü çekilen eski bir karesini paylaşmıştı.

Ünlü şarkıcı gönderisi, "Ailemize Allah’ın izniyle yarın Eliz katılacak" ifadelerini kullanmıştı. 

44 yaşındaki şarkıcı, “O gece başladı hikayemiz ve Allah bize 1 yıl sonra Burak’ı verdi... Şimdi ailemize Allah’ın izniyle yarın Eliz katılacak... Seni bekliyoruz kızım, annen baban ve bütün ailen hep birlikte seni kucaklamak için sabırsızlanıyoruz. Yarın bizim için yepyeni bir sayfa açılacak...

Beni evlendiğimiz günden beri dünyanın en mutlu kocası yapan aşkıma, kucağıma aldığım gün babalığı bana tattıran oğluma ve ailemize teşekkür ederim... Bu mutluluğu bana ikinci kez yaşatmayı nasip eden Allah'ıma binlerce şükürler olsun... Sizlerden de ricam; bir 'Hayırlı olsun' bir de dua... Gel kızım, bekliyoruz” notuyla yapmış, kalp ve nazar boncuğu emojisi eklemeyi de ihmal etmemişti.

Kaynak: Haber Global TV

Alişan sosyal medya Buse Varol magazin haberleri