Survivor All Star 2022'nin ilk yarışmacısı belli oldu

Magazin Haberleri
Survivor All Star 2022'nin ilk yarışmacısı belli oldu

Ekranların fenomen yarışması Survivor'ın bu yıl All Star formatında düzenlenecek yeni sezonuyla ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Merakla beklenilen yarışmaya katılan ilk isim belli oldu.

Survivor 2020'de Cemal Can Canseven ile finale kalan ancak SMS oylamasında ikinci olan oyuncu Barış Murat Yağcı, önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Genç oyuncu Survivor yeni sezonuyla ilgili de sürprizi verdi.

Survivor All Star 2022'nin ilk yarışmacısı belli oldu - Resim : 1

"SURVİVOR BU SEFER DAHA FARKLI OLACAK"

Öğlen saatlerinde tek başına AVM'ye giden 30 yaşındaki oyuncu, muhabirlerin fotoğraf isteğini geri çevirmezken, ayaküstü sorulara da yanıt verdi. Survivor All Star 2022'ye katılacağını söyleyen Yağcı, "Survivor All Star 2022'ye katılacağım için mutluyum, bu sefer daha farklı olacak. O sebeple çok heyecanlıyım" ifadelerini kullandı.

Survivor All Star 2022'nin ilk yarışmacısı belli oldu - Resim : 2

BARIŞ MURAT YAĞCI KİMDİR?

Barış Murat Yağcı, 1991 yılında İzmir’de doğmuştur. Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun olan Yağcı, Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde eğitimine ikinci kez devam etmektedir.

Hayatının dönüm noktası olan Efes Pilsen Spor Klübünde profesyonel olarak basketbol oynayan Yağcı, sakatlandıktan sonra basketbol hayatına veda etmek zorunda kalmış ve bir dönem modellik yapmıştır.

Best Model of Turkey yarışmasına katıldıktan sonra birinci seçilen Barış Murat Yağcı, yapımcıların dikkatini çekmeyi başarınca oyunculuk eğitimi de alıp ilk dizisi olan "Kocamın Ailesi" ile oyunculuk kariyerine başlamıştır. Daha sonra Kiralık Aşk dizisinde Eymen karakterini canlandıran oyuncu, yavaş yavaş tanınmaya başlayıp son olarak "Şevkat Yerimdar" dizisinde "Bora" karakterini canlandırmıştır.

Kaynak: Haber Global TV

Survivor All Star 2022 Survivor Survivor All Star Barış Murat Yağcı Barış Murat Yağcı kimdir magazin haberleri