Sunucu Murat Başoğlu'dan kötü haber!

Magazin Haberleri
Sunucu Murat Başoğlu'dan kötü haber!

2017 yılında yeğeni Burcu Başoğlu ile teknede uygunsuz halde görüntülenen oyuncu ve sunucu Murat Başoğlu hastaneye kaldırıldı. Ünlü sunucu sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

2017'nin Temmuz ayında Muğla'nın Bodrum ilçesinde teknede yeğeni Burcu Başoğlu ile birlikte uygunsuz halde görüntülenen Murat Başoğlu, uzun süredir ortalarda görünmüyordu. 

Snob Magazin'in haberine göre; Murat Başoğlu'nun sağlık problemleri yaşadığı ortaya çıktı. 53 yaşındaki Başoğlu, 20 Eylül 2021'de hastaneye kaldırılmış.

Sunucu Murat Başoğlu'dan kötü haber! - Resim : 1

Acile başvuran Başoğlu'nun çekilen kalp tomografisinde aort damarının 5.7 cm'ye kadar büyüdüğü ve riskli boyuta geldiği ortaya çıktı.

Sunucu Murat Başoğlu'dan kötü haber! - Resim : 2

ÖLÜMDEN DÖNMÜŞ

Sağlık durumu hakkında açıklama yapan ünlü oyuncu ve sunucu, "23 Eylül'de ameliyata alındım. 6 saat süren açık kalp ameliyatı sonrasında aort ve aort kapakçıklarım değişti. 24 saat yoğun bakımda, 17 saat entübe olarak kaldım. Daha sonra normal odaya çıkabildim. Bu operasyon İzmir'de gerçekleşti. Doktorlarımıza ve beni yalnız bırakmayan dostlarıma teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Sunucu Murat Başoğlu'dan kötü haber! - Resim : 3

NE OLMUŞTU?

Murat Başoğlu, Bodrum'da öz yeğeniyle uygunsuz ilişki yaşadığı iddiasıyla, ’hayasızca davranışta bulunmak’ suçlamasıyla yargılandığı davadan beraat etmişti. 

Kaynak: Diğer

Murat Başoğlu magazin magazin haberleri