Serdar Ortaç, Beşiktaş'tan özür diledi

Magazin Haberleri Beşiktaş Adana Demirspor

Beşiktaş'ın Adana Demirspor ile oynadığı maçın bitmesinin ardından sahnede şarkısını yarıda kesen Serdar Ortaç, yaptığı hareketler ve söylediği sözlerle Beşiktaş taraftarını kızdırdı. Beşiktaş Kulübü'nün ve taraftarların büyük tepki gösterdiği Serdar Ortaç, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Ünlü popçu Serdar Ortaç, Beşiktaş - Adana Demir maçından sonra sahne aldığı mekanda, Adanalılar'ı kutlarken argo ifadeler kullanıp, el hareketleri yaptı.

Serdar Ortaç, Beşiktaş'tan özür diledi - Resim : 1

ŞARKIYI KESTİ

Serdar Ortaç şarkısını kesip bir konuşma yaptı. "Masalardan ışıkları gösteriyorlar telefondan. Adana Demirspor... Adana Demirspor bu hafta .... helal olsun Adana. O yüzden söylüyoruz. O yüzden zıplıyoruz" dedi.

"BEŞİKTAŞ BENİ AFFETSİN"

Konuyla ilgili Twitter hesabından açıklama yapan Serdar Ortaç, "Adana'da konserim vardı, seyirci ısrarla telefonunu gösterdi ve söylememi istedi. Israrla bunu söyle dedi. Ben de bunu söyledim. Kimin kiminle maç yaptığını bile bilmem, futbola bakmam bile. Adana'yı gaza getireyim derken öbür tarafı sinirlendirdim.

Beşiktaş büyük bir camiadır. Sergen en az 30 senelik dostum. Herkesten özür diliyorum. Adana da Beşiktaş da beni affetsin inşallah" dedi.

Beşiktaş Kulübü ise yaptığı açıklamada, "Bir organizasyon sırasında, Camiamıza yönelik hakaret içeren ifade ve davranışları nedeniyle şarkıcı Serdar Ortaç hakkında gerekli hukuki işlemler başlatılmıştır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

Serdar Ortaç Beşiktaş Adana Demirspor magazin magazin haberleri