Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra boşandı! İşte mal paylaşımının detayları...

Magazin Haberleri

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, iki yıllık evliliklerini bugün noktaladı. Beykoz Adliyesi'nde görülen davada çift anlaşmalı olarak boşandı. Çiftin, çeşitli konularda yaşadıkları fikir ayrılıkları nedeniyle boşandığı öğrenildi.

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ve eski futbolcu Gökhan Çıra, iki yıllık evliliklerini noktaladı. Çiftin, çeşitli konularda yaşadıkları fikir ayrılıkları nedeniyle boşandığı öğrenildi.

Hürriyet'in haberine göre, Mahkemeden önce avukatları aracılığıyla anlaşan çift, kozmetik firmasında birlikte çalışmaya devam edecek ve Bodrum’daki iki evi bölüşecek. Milyon liralık arabalarındaki ortaklık sürecek.

ARAÇLAR 11 MİLYON DEĞERİNDE

* Lamborghini Huracan: 3 milyon TL

* Mercedes G63: 2 milyon TL

* Cadillac Escalade: 1.7 milyon TL

* Rolls-Royce: 4.5 milyon TL

"BİRBİRİMİZİ ÇOK SEVDİK ÇOK DA ÇABALADIK AMA…"

Instagram hesaplarından ortak bir açıklama yapan ikili, "Biz birbirimizi çok sevdik çok da çabaladık ama ne yazık ki bu ilişkiyi devam ettirmeyi başaramadık. Zaman ne gösterir bilemeyiz ancak kısaca şunu söyleyebiliriz ki biz aynen başladığımı gibi birbirimize sevgimizi ve saygımızı koruyarak ayrıldık. Özelimizi, hayatımıza, değerlerimize saygı gösteren herkese teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra boşandı! İşte mal paylaşımının detayları... - Resim : 1

Selin Ciğerci Gökhan Çıra magazin haberleri Selin Ciğerci boşanma davası Boşanma davası Selin Ciğerci boşandı Gökhan Çıra boşandı Selin Ciğerci neden boşandı