İstismarcısını ifşa etmişti! Seray Kaya o yorumlara tepki gösterdi

İstismarcısını ifşa etmişti! Seray Kaya o yorumlara tepki gösterdi

Kadın dizisinde Şirin karakteri ile popülerlik elde eden oyuncu Seray Kaya, Elmalı Davasının gündeme gelmesinin ardından çocukken istismara uğradığını açıklamıştı. Ünlü oyuncu, kendisine gelen bazı yorumlara son paylaşımıyla tepki gösterdi.

Ünlü oyuncu Seray Kaya, Elmalı davasında yaşananlara sessiz kalmayarak sosyal medya üzerinden paylaşımlarda bulunmuştu.

"ARKADAŞIMIN BABASI TARAFINDAN İSTİSMARA UĞRADIM"

Kaya, kişisel Twitter hesabında yaptığı paylaşımda çocukken istismara uğradığını söylemişti. "Ben de çocuktum. Aileme anlatamayacak kadar çok korkmuştum ve sustum" diyen Kaya, şöyle devam etmişti:

"Arkadaşımın babası tarafından defalarca uğradığım istismarın suçlusu ben değilim. Artık korkmuyorum. Birbirimizin sesi olmaya, sesini duyuramayan, istismara uğrayan çocuklar için ses olmaya devam edeceğim."

"BİZİ SUSTURAMAYACAKSINIZ"

30 yaşındaki oyuncu, bu açıklamasının ardından Instagram hesabı üzerinden "Şimdi buraya çok üzücü bir şey paylaşacağım" notunu yayınlayarak, kendisine gelen bazı yorumları paylaştı.

İstismarcısını ifşa etmişti! Seray Kaya o yorumlara tepki gösterdi - Resim : 1

Hemcinsleri tarafından kendisine gönderilen "Ohh zaten hiç sevmiyordum beter ol" ve "Uzun zamandır ortalarda yoktu, gündemi kullanıyor bence" gibi yorumları yayınlayan Kaya yeni paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Dün yapmış olduğum, olduğumuz ve son derece hakkımız olan konuyla alakalı bir sürü destek ve umut dolu güzel mesajlar aldım. Tabii bunların arasında bu tür yorumlar da yapılmış. insanlığın gelmiş olduğu bu noktaya, bu kadar vicdansızlaşılmış olmasına çok üzüldüm ve çokta şaşırdım. Üstelik hemcinslerimden gördüğüm bu yaklaşım son derece üzücü. Neden üzücü biliyor musunuz? Bizim birbirimize ihtiyacımız varken, birlik olmalıyken, her birimizin başına gelmiş ve gelebilecekken kalplerinizin bu kadar kararmış olması beni korkuttu. Elbette pişman değilim, elbette beni, bizi susturamayacaksınız. Üzülerek şunu da belirtmeliyim ki, işimi hiçbir zaman magazin malzemesi yapmadım, hiçbir zaman buna ihtiyaç duymadım kendi kurduğum küçük dünyam da mesleğimi başarılı bir şekilde icra etmeye çalışmaktayım. Yakında güzel haberler verecekken bugün bunlarla karşılaşıyor olmak sizin adınıza beni utandırdı. Kininizi, nefretinizi, hasetliğinizi bizden uzak tutun. Artık sizi duymuyoruz, yolumuza devam ediyoruz. Güçlü, inanarak, korkmayarak!"

İstismarcısını ifşa etmişti! Seray Kaya o yorumlara tepki gösterdi - Resim : 2

"DEDEM TARAFINDAN İSTİSMARA UĞRADIM”

Elmalı davasının ardından oyuncu Hafsanur Sancaktutan da, kendisiyle ilgili bir itirafta bulundu. Sancaktutan, “İtiraf ediyorum! Dedem tarafından istismara uğradım. Pedofili bir adamın torunuydum. Kuzenlerim, komşularım, iş arkadaşım tarafından taciz edildim. Utanmıyoruz, korkmuyoruz. Yalnız olmadığımızı biliyorum” dedi.

İstismarcısını ifşa etmişti! Seray Kaya o yorumlara tepki gösterdi - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

Seray Kaya Hafsanur Sancaktutan elmalı davası instagram magazin haberleri