İbrahim Tatlıses, Bodrum'da trafik kazası geçirdi

Magazin Haberleri

Sanatçı İbrahim Tatlıses, Bodrum'da geçirdiği trafik kazasında araçta sıkıştı. Tatlıses'in araçtan çıkarıldığı ve ayağında iki kırık olduğu belirtildi. Tatlıses'in, "Beni araçla birlikte vinçle buradan çıkarın, daha sonra düzgün bir alanda beni çıkarırsınız” dediği kaydedildi.

Bodrum'da trafik kazası geçiren sanatçı İbrahim Tatlıses, sıkıştığı araçtan çıkarıldı.  Bodrum'un Yalıkavak Mahallesi'nde içinde Tatlıses'in de bulunduğu minibüs, kamyonla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle minibüs şarampole devrildi. Tatlıses'i kazadan sonra alev alıp yanmaya başlayan araçtan vatandaşlar kurtardı. Alevler yangın tüpü ile söndürüldü. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

İbrahim Tatlıses, Bodrum'da trafik kazası geçirdi - Resim : 1
Ekipler Tatlıses'in sıkıştığı minibüsü vinçle yola çıkardı. Daha sonra Tatlıses sağlık ekiplerince hastaneye götürülmek üzere ambulansa alındı.

Ekipler Tatlıses'in sıkıştığı minibüsü vinçle yola çıkardı. Daha sonra Tatlıses sağlık ekiplerince hastaneye götürülmek üzere ambulansa taşındı. 

İbrahim Tatlıses, Bodrum'da trafik kazası geçirdi - Resim : 2

HASTANEDEN AÇIKLAMA

Muğla'nın Bodrum ilçesindeki trafik kazasında yaralanan İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu ile ilgili, tedaviye alındığı özel hastaneden yazılı açıklama yapıldı. Hastane Başhekimi, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Nadir Şener'in yaptığı açıklamada, "Sayın İbrahim Tatlıses'in genel durumu iyi. Hastanemize getirildiğinde de bilinci açıktı, genel durumu iyiydi. Gerekli tetkikler hızlıca yapıldı. Kafa, göğüs ve batın travması bulunmuyor. Sadece ayak tarak kemiklerinde kırıklar var. Kırıkları için şu anda cerrahi düşünülmüyor. Beyin cerrahisi, genel cerrahi, dahiliye, kardiyoloji ve ortapedi uzmanlarınca muaeyene edilen hastamızın tedavisi devam etmektedir" denildi.

TATLISES'İN AYAĞINDA İKİ KIRIK VAR

Kurtarma ekipleri tarafından İbrahim Tatlıses ile birlikte araç içerisinden çıkarılan biri kadın 4 kişi hastaneye kaldırıldı. Kadın yaralının durumun ağır olduğu diğer yaralıların ise durumlarının iyi olduğu belirtildi. Grup, yaralılar hastaneye kaldırılırken de Acil Servis girişi önünde basın mensuplarının görüntü almasını engellemek için sedye ambulans önüne çarşaf gerdikten sonra yaralıları taşıttı. 

SAĞLIK DURUMUNA İLİŞKİN OĞLUNDAN AÇIKLAMA

İbrahim Tatlıses'in tedavisi sürerken, oğlu Ahmet Tatlı da hastane önünde açıklama yaptı. Tatlı, "Polat Yağcı beni aradı, olay yerine gittim. Durum bayağı kötüydü. İtfaiye ekipleri çalışıyordu. Şimdi yanından çıktım, doktorlarla görüştüm. Sağlık durumu gayet iyi, gerçekten büyük bir kaza. Çok iyi bir şekilde çıktı, diğer yaralı arkadaşlar da aynı şekilde. Allah'ın takdiri, buna da şükür. Allah korusun kendilerini. Doktorlarla görüştükten sonra sahneye çıkabilir. Doktorlar öyle söyledi. Polat aradığında koşa koşa yanına gittim. İnsanın yüreğine oturuyor. Aracın yanına kadar girdim. Rabb'im bir daha yaşatmasın" dedi.

İbrahim Tatlıses, Bodrum'da trafik kazası geçirdi - Resim : 4

İBRAHİM TATLISES: ARAÇLA BİRLİKTE VİNÇLE ÇIKARIN, DÜZGÜN ALANDA BENİ ÇIKARIRSINIZ

Araç içerisinde mahsur kalan İbrahim Tatlıses’in bilincinin açık ve konuşabildiği öğrenilirken, Tatlıses’in “Beni araçla birlikte vinçle buradan çıkarın, daha sonra düzgün bir alanda beni çıkarırsınız” dediği kaydedildi.

İbrahim Tatlıses, Bodrum'da trafik kazası geçirdi - Resim : 5

KAZANIN DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, İbrahim Tatlıses dahil 6 kişinin yaralandığı kazanın detayları ortaya çıktı. Kapuz Caddesi'nden saat 10.50'de Ortakent yönüne giden Gültekin Gülsoy'un kullandığı kamyonun, bölünmüş yola 60 metre kala yağmurun kayganlaştırdığı yolda kontrolden çıkıp, savrulduktan sonra karşı şeride geçerek Uğur Yılmaz yönetimindeki ve İbrahim Tatlıses'in de bulunduğu minibüsle çarpıştığı öğrenildi. Çarpışmanın şiddetiyle Yılmaz'ın kullandığı minibüsün, arkadan gelen Mehmet Ali Timurhan'ın kullandığı otomobilin ön kısmına çarptığı, kamyon ve minibüsün uçuruma düştüğü belirtildi. 

Kazada İbrahim Tatlıses, kamyon şoförü Gültekin Gülsoy, polis memuru Alper Arıcıoğlu'nun da aralarında bulunduğu 6 kişi yaralandı. Diğer 3 yaralının kimliklerinin tespit edilmesi için çalışmaların sürdüğü belirtildi. 

TATLISES TABURCU EDİLDİ

Muğla’nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazasında ayak tarak kemiklerinde kırıklar olan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi. Tatlıses’in yanında bulunan ve koruma polisi olduklarını iddia eden kişilerce basın mensuplarının görüntü almalarına izin verilmedi.

Tatlıses, ambulansla önceden planlandığı üzere bu gece Yalıkavak'ta sahne alacağı restorana gitmek üzere hareket etti.

İBRAHİM TATLISES KİMDİR?

İbrahim Tatlıses, 1 Ocak 1952 yılında dünyaya gelmiştir. Türk şarkıcı, besteci, yapımcı, oyuncu, televizyoncu ve iş adamıdır.

Urfa’da inşaatte çalıştığı sırada söylediği bir türkünün şans eseri Adana’lı bir sinemacı tarafından duyulmasıyla müzik kariyerine başlamıştır. Kariyerinin ilk senelerinde Adana’da, ardından Ankara’ya gelerek gazino ve pavyonlarda sahneye çıkmaya başlamıştır.

İbrahim Tatlıses, Bodrum'da trafik kazası geçirdi - Resim : 6

Ün kazanması ise 1974 senesinde Ankara’daki Kınalı Pavyon’da, ‘’Ayağında Kundura’’ türküsünü söylerken olmuştur. 30’dan fazla albüm çıkaran İbrahim Tatlıses’in birçok filmi ve dizisi vardır. Bunun yanı sıra 20 sene boyunca sunuculuğunu yaptığı İbo Show kült bir program olmayı başarmıştır.

İbrahim Tatlıses müzik dışında gıda ve inşaat sektöründe de yer alır. İbrahim Tatlıses’in oğlu İDO ve kızı Dilan Çıtak da kendisi gibi şarkıcıdır.

Tatlıses, 14 Mart 2011'de "İbo Show" programının çekimlerine katıldıktan sonra asistanı Buket Çakıcı ile İstanbul Maslak'taki Nurol Plaza'dan çıktığı sırada beş kişinin silahlı saldırısına uğramış ve uzun namlulu silahlarla başının sağ tarafından vurularak ağır yaralanmıştı.

Kaynak: DHA

ibrahim tatlıses İbrahim Tatlıses trafik kazası