Fenomen Özlem Öz ile Tayyar Öz çiftine savcılık soruşturma başlattı

Magazin Haberleri

Dilan - Engin Polat soruşturmasından sonra Tayyar Öz ve Özlem Öz çifti hakkında başlatılan inceleme soruşturmaya dönüştü. Savcılık Öz çifti haklarında soruşturma başlattı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca, İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne Tayyar Taylan Öz ve Özlem Altınok Öz çifti hakkında yapılan ihbarlar üzerine çalışma yürütüldü.

Savcılık, Öz çifti hakkında "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "resmi belgede sahtecilik", "malvarlığı değerlerinin gayrimeşru kaynağını gizlemek" ve "Vergi Usul Kanunu'na muhalefet" suçlarından soruşturma başlattı.

Haber Global'in edindiği bilgiye göre; Daha önce incelemeye alınan 600 fenomenden bazıları hakkında soruşturma başlatılacak.

Fenomen Özlem Öz ile Tayyar Öz çiftine savcılık soruşturma başlattı - Resim : 1

BİR TEPSİ DOLUSU ALTINI BEĞENMEDİ, 1 TON ALTIN İÇİN SÖZ ALDI…

Polat Ailesi ile ilgili yaşananlar ardından gözler onların taklidi olduğu iddia edile Özlem Lina Öz ve eşi Tayyar Öz'ün paylaşımları sosyal medyada gündem oldu. 

Tayyar Öz, eşi Özlem Öz'e bir tepsi dolusu altın hediye etti.

"1 TON ALTIN BEKLİYORUZ"

Gönderilen hediyeye şaşıran Özlem Öz, "Ay bunlar ne böyle, bayıldık biz hediyelere... Yalnız Lina'nın kilosu kadar göndermişsin, 60 kilo daha ekle, benim kilom kadar altın... 1 ton altın bekliyoruz" dedi.

Fenomen Özlem Öz ile Tayyar Öz çiftine savcılık soruşturma başlattı - Resim : 2

Öte yandan lüks yaşamı ile dikkat çeken çiftin markalarının üretim tesisi ile ilgili iddialar ortaya çıktı. Görüntüleri paylaşan avukat Feyza Altun "Tayyargil’in çocuklara yedirdiği macunların üretim tesisi" dedi.

Fenomen Özlem Öz ile Tayyar Öz çiftine savcılık soruşturma başlattı - Resim : 3

Altun açıklamasında "Pazartesi günü katıldığım Müge ve Gülşen programından sonra burada daha önce çalışan bir kişi bana özellikle çocuklara yedirilmesi önerilen bu ürünlerin üretildiği yer ile ilgili korkunç şeyler gönderdi. Orada daha önce çalışan başka bir kişi de teyit etti gereken takdirde ifade vereceklerini de belirttiler." cümlelerine yer verdi.

Fenomen Özlem Öz ile Tayyar Öz çiftine savcılık soruşturma başlattı - Resim : 4

Feyza Altun paylaşımında kendisine gelen mesaj ve görselleri tek tek yayınladı.

Sosyal medyada "Bu kadarına da pes", "Rezillik bu", "Söyleyecek bir şey bulamıyorum" yorumları yapıldı.

 

Kaynak: AA