Demet Akalın'ın sevgilisi Okan Kurt'tan üzücü haber!

koronavirüs
Demet Akalın'ın sevgilisi Okan Kurt'tan üzücü haber!

Ünlü popçu Demet Akalın'ın sevgilisi Okan Kurt'un koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. Çiftin yakın arkadaşı Alişan, Kurt'un sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Star TV'de hafta içi her sabah 'Demet ve Alişan ile Sabah Sabah' programını sunan ünlü popçu Demet Akalın, bu sabah ekrana çıkmadı. 

'Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'ın takipçileri popçunun programa çıkmama nedenini merak etmesi üzerine Alişan'dan konuyla ilgili açıklama geldi.

"5 GÜN İZOLE OLACAK"

Demet Akalın'ın sevgilisi Okan Kurt'un Covid-19 testinin pozitif çıktığını söyleyen Alişan, "Okan Kurt'un sağlık durumu iyi, izole vaziyette. Demet de eşi olarak karantinada. Testini yaptırdı, şükür negatif. 5 gün izole olacak, pazartesi gününden itibaren bizimle. Benim testim de negatif" açıklamasında bulundu.

Demet Akalın'ın sevgilisi Okan Kurt'tan üzücü haber! - Resim : 1

Demet Akalın ile Okan Kurt, 23 Nisan 2012'de nikah masasına oturmuş çiftin bu evlilikten 2014 yılında Hira isminde bir de kızları dünyaya gelmişti.

Demet Akalın'ın sevgilisi Okan Kurt'tan üzücü haber! - Resim : 2

Ünlü çift, 11 Eylül 2018’de tek celsede boşanmıştı. Ayrılığa uzun süre dayanamayan Demet Akalın ile Okan Kurt’un birlikteliği devam ediyor.  

OKAN KURT KİMDİR?

Okan Kurt, 1982 yılında Mersin'de doğdu. Aslen Gaziantepli olan Okan Kurt, küçük yaşlardan beri ticaretle uğraşıyor. 5 yıl Amerika'da eğitim göre iş insanı, 2 yıl da İtalya'da yaşamıştır. Okan Kurt, 2012 yılında ünlü popçu Demet Akalın ile evlendi. Çiftin 2014 yılında Hira adını verdikleri kızı dünyaya geldi. Demet Akalın ile Okan Kurt 11 Eylül 2018’de boşandı.

Kaynak: Haber Global TV

Demet Akalın koronavirüs Okan Kurt magazin haberleri