Acun Ilıcalı paylaştı: O Ses Türkiye’nin çekimleri başladı! İşte jüri üyeleri...

Acun Ilıcalı paylaştı: O Ses Türkiye’nin çekimleri başladı! İşte jüri üyeleri...

O Ses Türkiye’nin çekimleri başladı, Acun Ilıcalı ilk paylaşımı yaptı. Hadise'nin gidişi sonrası jüriye Ebru Gündeş dahil oldu. Murat Boz ile Beyazıt Öztürk’ün yanı sıra bu sezonun sürpriz diğer ismi de Oğuzhan Koç oldu.

tv8'in fenomen yarışması O Ses Türkiye, yeni sezon bölümleriyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. 

Acun Ilıcalı, Instagram hesabının hikayeler  bölümünden yaptığı paylaşımla müjdeyi verdi. 2021 O Ses Türkiye yarışmasının çekimlerinin başladığını duyuran Ilıcalı, yarışmanın jüri üyeleriyle poz verdi.

Acun Ilıcalı paylaştı: O Ses Türkiye’nin çekimleri başladı! İşte jüri üyeleri... - Resim : 1

O SES TÜRKİYE JÜRİ ÜYELERİ KİMLER?

Murat Boz, Beyazıt Öztürk, Ebru Gündeş'in yanı sıra bu sezonun sürpriz isimleri Oğuzhan Koç oldu. 

"HADİSE, O SES RAP'TE OLACAK"

Geçtiğimiz haftalarda Haber Global'de yayınlanan Candaş Tolga Işık'ın sunduğu 'Az Önce Konuştum' programına konuk olan Ilıcalı, 2021 O Ses Türkiye'de Hadise'nin yer almayacağını açıkladı. 

Ilıcalı, "Biliyorsunuz ki biz O Ses Türkiye'yi ikiye ayırdık. Bir de O Ses Rap var. Hadise'de orada. Hem Hadise çok baaşrılı oldu hem de program çok baaşrılı oldu. Şimdi Hadise'yi O Ses Rap'te düşünüyoruz. Bir taraftan O Ses Türkiye için Hadise'nin yerine yeni birini düşünüyoruz. Hadise'nin yerini doldurmak kola ydeğil. Onun yerine birisini düşünüyoruz" dedi. 

Acun Ilıcalı paylaştı: O Ses Türkiye’nin çekimleri başladı! İşte jüri üyeleri... - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

O Ses Türkiye Hadise'nin yerine kim geldi Hadise Ebru Gündeş O Ses Türkiye 2021 O Ses Türkiye Acun Ilıcalı Beyazıt Öztürk Murat Boz TV8 TV8 programları Oğuzhan Koç