Sokakta ölü bulunan kişinin ünlü oyuncu Frank Vallelonga Jr. olduğu ortaya çıktı

2022'de hayatını kaybeden ünlüler Hayatını kaybetti
Sokakta ölü bulunan kişinin ünlü oyuncu Frank Vallelonga Jr. olduğu ortaya çıktı

Oscar ödüllü Green Book filminin yanı sıra The Sopranos dizisinde de oynayan ünlü oyuncu Frank Vallelonga Jr.'un cesedi bir binanın önünde bulundu.

New York polisinden yapılan açıklamada sabah 03:40 sıralarında Bronx bölgesinde bir binanın önünde bilinçsiz halde yatan bir erkek bulundu. Polis olay yerine gittiğinde adamın ölü olduğunu belirledi. Olayla ilgili soruşturma açılırken yapılan inceleme sonucu ölen kişinin ünlü oyuncu Frank Vallelonga Jr. olduğu anlaşıldı. Oyuncunun menajeri Melissa Prophet de bu iddiayı doğruladı.

60 yaşında hayata gözlerini yuman oyuncunun ölüm nedeni açıklanmazken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Öte yandan olayla ilgili olara Steven Smith adlı bir kişi Vallelonga'nın ölümüyle ilgili olarak tutuklandı.

Smith'in otomobilden bir ceset atarken görüldüğüne dair iddialar üzerine soruşturma derinledildi. Steven Smith'in sorgusunda ünlü oyuncunun cesedini hareket ettirdiğini kabul ettiği ancak oyuncuyu bulduğunda zaten ölü olduğunu söylediği belirtiliyor.

Smith, Vallelonga ile daha önce hiç tanışmadığını da öne sürüyor. Şüpheli 'ceset saklamakla' suçlanıyor.

Öte yandan ünlü oyuncunun cesedi üzerinde yapılan ilk incelemelerde herhangi bir travma belirtisi görülmedi. Adli tabip, ölüm nedenini bulmak için çalışmayı sürdürüyor.

İddialar Vallelonga'nın aşırı dozdan dolayı öldüğü yönünde ancak henüz resmi bir açıklama yok.

Ünlü oyuncunun ölmeden kısa bir süre önce kardeşi Nick Vallelonga ile That's Amore adlı yeni bir film üzerinde çalıştığı belirtiliyor.

Sokakta ölü bulunan kişinin ünlü oyuncu Frank Vallelonga Jr. olduğu ortaya çıktı - Resim : 1

FRANK VALLELONGA JR. KİMDİR?

The Sopranos ve The Neighbourhood gibi dizilerde rol alan Frank Vallelonga Jr., 3 Oscar ödülü kazanan Green Book filmiyle dikkatleri çekmişti. Gerçek bir olaydan esinlenilen filmde 60'lı yıllarda siyahi bir piyanistin, beyaz korumasıyla olan ilişkisi anlatılıyor. Vallelonga filmde gerçek amcası Rudy Vallelonga'yı canlandırmıştı.

Vallelonga bir başka ünlü oyuncu Tony Lip'in oğluydu.

Kaynak: Haber Global TV

The Sopranos Frank Vallelonga Jr. 2022'de hayatını kaybeden ünlüler hayatını kaybetti