Sokağın Çocukları 23. Bölüm Full İzle

Sokağın Çocukları 23. Bölüm Full İzle

BluTV dizisi Sokağın Çocukları'nın 23. bölümü 5 Ağustos Perşembe günü yayınlandı. Dizinin 3. sezonunun beşinci bölümü internete yüklendi. Sokağın Çocukları 23. Bölüm izle.

Sokağın Çocukları dizisinin 3. sezonunun beşinci bölümü olan 23. bölümü BluTV'de 5 Ağustos günü yayınlandı. 

Yönetmenliğini Taşkın’ın yaptığı ve aynı ekibin üretimi olan “Sokağın Çocukları” dizisi, yaşadıkları zorlu dünyalarında hayata tutunma ve kendilerini var etme mücadelesi veren, zorluklarla savaşarak büyümeye çalışan gençlerin hikâyesini konu alıyor.

Hikâye, “Adalet nedir?”, “Bir genç sokakta nasıl ayakta kalır?” gibi sorulara iyi ve kötü değil, gri karakterler üzerinden mercek tutuyor. Kanunların yetersiz kaldığını düşündükleri bir dünyada kendi adaletini sağlamak zorunda kalan gençlerin öyküsünü anlatıyor. 

SOKAĞIN ÇOCUKLARI DİZİSİNİN KONUSU

Kanun ve adaletin yeterli olmadığı hayatta kendi adaletlerini ve kanunlarını sağlayan sokak çocuklarının hikâyesini konu almaktadır.

Adana'da sağlam dostlarıyla büyük bir konuma sahip olan Şehmuz Ağa'nın, mahallesindeki bir çocuğun boks antrenörü tarafından taciz edilip dövülerek öldürülmesi üzerine tüm tepkiler Şehmuz Ağa'ya yönelir. Ancak çocukluktan beri Şehmuz Ağa'nın yanında olan ve evladı gözüyle baktığı Murat Şahin intikam almak için kendi kurguladığı planı harekete geçirir.

Sonraları iki husumetli aile arasında ara bulucu olan Şehmuz Ağa ve ekibi bir çıkmaza girer, bu sırada Sokağın Çocukları her daim yanlarındadır.

Oyuncular:Furkan Murat Uğur, Hakan Erkuran, Nesih Turunç, Soner Çelik, Oğuz Öztaş, Kerem Ali Yengüner, Arda İlkin Parlak, Alper Parlak, Gökhan Diğicibaş

Sokağın Çocukları 23. Bölüm Full İzle

BluTV'de yayınlanan Sokağın Çocukları dizisinin 23. bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link. Unutmayın BluTV paralı bir platformdur, dizileri izlemek için abonelik gerektirir. 

Sokağın Çocukları son bölüm izle Sokağın Çocukları dizisi dizi haberleri BluTV dizileri dizi izle blutv izle bedava dizi izle Türk dizileri Sokağın Çocukları yeni bölüm izle