Sneijder aldatma iddialarıyla yine gündemde… Yolanthe Cabau'yu Emma Heesters ile aldattı mı?

Sneijder aldatma iddialarıyla yine gündemde… Yolanthe Cabau'yu Emma Heesters ile aldattı mı?

Yolanthe Cabau ile boşanmanın eşiğinden dönen Galatasaray'ın eski yıldızı Wesley Sneijder, aldatma iddiaları ile yine gündemde... Sneijder, Hollanda basınına göre Yolanthe Cabau'yu genç şarkıcı Emma Heesters ile aldattı.

Geçen ay eşi Yolanthe Cabau ile evliliğine bir şans daha veren 35 yaşındaki Wesley Sneijder, Hollanda basınının iddiasına göre önceki akşam Amsterdam'daki bir mekanda doğum gününü kutlayan şarkıcı Emma Heesters ile yakınlaştı. Sneijder'in 24 yaşındaki popçuyla öpüştüğü iddia edilirken bu bomba haber üzerine gözler barıştığı eşine çevrildi.

Sneijder aldatma iddialarıyla yine gündemde… Yolanthe Cabau'yu Emma Heesters ile aldattı mı? - Resim : 1

Daha önce boşanma kriziyle sık sık gündeme gelen ikiliden Sneijder, sosyal medya hesabından eşi Yolanthe Cabau ve oğlu Xess Xava'nın fotoğrafını paylaşıp, "Batırdım! Birden fazla kez batırdım. Gizliliğe saygı için söylüyorum. Henüz ayrılmadık" mesajını yazmıştı.

Sneijder aldatma iddialarıyla yine gündemde… Yolanthe Cabau'yu Emma Heesters ile aldattı mı? - Resim : 2

Eşinin soyadını sosyal medya hesaplarından aylar önce kaldıran Yolanthe Cabau'nun, daha önce aldığı ayrılık kararının arkasında şiddet olduğunu da iddia edilmişti.

Sneijder aldatma iddialarıyla yine gündemde… Yolanthe Cabau'yu Emma Heesters ile aldattı mı? - Resim : 3

24 yaşındaki Hollandalı şarkıcı Emma Heesters yaptığı cover'lar ile adını duyurdu. 24 yaşındaki genç şarkıcının Attention isimli çalışması YouTube'da 10 milyon tıklanmaya ulaştı.

Yolanthe Cabau Wesley Sneijder Galatasaray