Sinem Umaş'ın eski sevgilisi Ata için yaptığı yorum şok etti! 'Tabutu cenazede düşüp...'

Magazin Haberleri
Sinem Umaş'ın eski sevgilisi Ata için yaptığı yorum şok etti! 'Tabutu cenazede düşüp...'

Yayınlandığı döneme damga vuran 'Gelinim Olur Musun?' yarışmasıyla tanınan Sinem Umaş, Şokopop'un paylaştığı Semra kaynana fotoğrafına şoke eden yorumlar yaptı. Otel odasında ölü bulunan Ata Türk'ün cenazesine de gönderme yapan gelin adayı Sinem'in yanıtları gündem oldu.

Bir döneme damga vuran 'Gelinim Olur musun' yarışmasının en tanınan isimlerinden biri gelin adayı Sinem Umaş idi. Programın yıldızlarından olan Semra kaynananın oğlu Ata Türk ile yarışmada yakınlaşan Sinem Umaş sosyal medyayı aktif kullanıyor.

Sinem Umaş'ın eski sevgilisi Ata için yaptığı yorum şok etti! 'Tabutu cenazede düşüp...' - Resim : 1

Son olarak Sinem Umaş, sosyal medya fenomeni Şokopop'un yaptığı bir paylaşıma öyle yorumlar yazdı ki, görenler şoke oldu.

Otel odasında ölü bulunan Ata Türk’ün kan örneğinde yapılan incelemede 'Aşırı miktarda uyuşturucu ve uyarıcı nitelikli ilaç maddesine' rastlandığı ortaya çıkmıştı. Sinem Umaş yorumlarında bunu ve cenazeyi hatırlatarak bakın neler dedi.

Sinem Umaş'ın eski sevgilisi Ata için yaptığı yorum şok etti! 'Tabutu cenazede düşüp...' - Resim : 2

ATA'NIN CENAZESİNİ HATIRLATTI

Sinem Umaş önce fotoğrafa dair "Yine bana sallıyor ben elimin tersini geçirmemek için sabır çekiyorum" diyerek Semra kaynanayı hedef aldı.

Sinem Umaş'ın eski sevgilisi Ata için yaptığı yorum şok etti! 'Tabutu cenazede düşüp...' - Resim : 3

Ardından ise ölen Ata'yı hatırlatan bir takipçisine "Evet ya tabutu cenazeden çıkan kavgada ayaklarımıza düşüp açılmıştı" diyerek herkesi şoke etti.

Sinem Umaş'ın eski sevgilisi Ata için yaptığı yorum şok etti! 'Tabutu cenazede düşüp...' - Resim : 4

Kaynak: Haber Global TV

Sinem Umaş magazin magazin haberleri