Sinem Kobal'ın kardeşi karizmatik görüntüsüyle beğeni topladı

Sinem Kobal'ın kardeşi karizmatik görüntüsüyle beğeni topladı

2016 yılında meslektaşı Kenan İmirzalıoğlu ile dünya evine giren ve bir kız çocuk sahibi olan oyuncu Sinem Kobal'ın kardeşi Kerem Kobal, karizmatik tavırları ve yakışıklılığıyla beğeni toplamaya devam ediyor.

İlk olarak Dadı dizisindeki rolüyle televizyon dünyasına adım atan ve o günden beri yer aldığı projelerle ve özel hayatıyla adından söz ettiren oyuncu Sinem Kobal'ın kardeşi Kerem Kobal, yakışıklılığı ve karizmatik tavırlarıyla büyük beğeni topluyor. 

Kendisi gibi oyuncu olan eşi Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evliliği olan oyuncu Sinem Kobal yer aldığı televizyon dizileri kadar özel hayatıyla da yakından takip edilen isimlerden bir tanesi. Türk izleyicisinin sevdiği oyunculardan biri olan Kobal'ın ailesi de merak konusu. Sosyal medyada 11 bini aşkın takipçisiyle kendi hayran kitlesini oluşturan Kobal'ın erkek kardeşi Kerem Kobal, ablasının aksine esmerliği ile dikkat çekiyor. Karizmatik tavırları ve yakışıklılığı ile beğeni toplayan Kerem Kobal'ın fotoğrafları sosyal medyada  beğeni topluyor.

Sinem Kobal'ın kardeşi karizmatik görüntüsüyle beğeni topladı - Resim : 1

Sinem Kobal'ın kardeşi karizmatik görüntüsüyle beğeni topladı - Resim : 2

Sinem Kobal'ın kardeşi karizmatik görüntüsüyle beğeni topladı - Resim : 3

Sinem Kobal'ın kardeşi karizmatik görüntüsüyle beğeni topladı - Resim : 4

 

 

 

 

Kaynak: Diğer

Sinem Kobal Kenan İmirzalıoğlu Kerem Kobal