Sinan Akçıl'dan eski eşi Burcu Kıratlı'nın gelinliğiyle ilgili itiraf: Rahatsız oldum!

Magazin Haberleri
Sinan Akçıl'dan eski eşi Burcu Kıratlı'nın gelinliğiyle ilgili itiraf: Rahatsız oldum!

Sinan Akçıl eski eşi Burcu Kıratlı'nın gelinliğinden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Düğün gününe kadar gelinliği görmediğini söyleyen Sinan Akçıl, "Eski eşim Burcu Kıratlı'nın Amsterdam'da giydiği gelinlikten çok rahatsızım. Düğün gününe kadar görmemiştim gelinliği" ifadesini kullandı.

Ceyda Düvenci'nin programına şarkıcı Sinan Akçıl konuk oldu. Burcu Kıratlı ile yapmış oldukları evlilik hakkında konuşan Sinan Akçıl, kendisinin boşanmak isteyen taraf olduğunu ve Burcu Kıratlı'nın ilk düğünlerinde giydiği gelinlikten rahatsız olduğunu söyledi.

"BOŞANMAYI BEN İSTEDİM"

Neden iki kez nikah masasına oturdukları sorusuna cevap veren Sinan Akçıl, "Aynı kişiyle 2 kez evlilik yaptım. Birisi 5 ay sürdü, birisi 8 ay sürdü. İlkinde ben boşanmak istedim, çok güzel bu arada evet, geçen gün keşfette fotoğrafı önüme düştü, baktım kızın suratı çok güzel. Ne kadar güzel kız dedim. İyi kızdır Burcu. İlkinde boşanmak istedim çok, boşandıktan sonra acayip bir özlem geldi, dedim ki bu kızla yeniden evlenmem lazım.

"Bir plan yaptım, 12 gün sonra hallettik, arkadaşlarım sağ olsun... Yalandan bir yemek organize ettim, orayı bastım, aldım onu tekneye bindirdim, kaçırdım, bir otelde yer ayırttım, bahçesini kapatmıştım, orada sabaha kadar konuştuk, sonra çıkmaya başladık yine. O dedi ki biz çıkmayalım, biz evlenelim, haklı."

Sinan Akçıl'dan eski eşi Burcu Kıratlı'nın gelinliğiyle ilgili itiraf: Rahatsız oldum! - Resim : 1

"BURCU'NUN GELİNLİĞİNDEN RAHATSIZ OLDUM"

Dekolteli gelinlikten rahatsız olduğunu söyleyen Akçıl, "Ben muhafazakar bir adamım. Eski eşim Burcu Kıratlı'nın Amsterdam'da giydiği gelinlikten çok rahatsızım. Düğün gününe kadar görmemiştim gelinliği. Bana göre çok açıktı. Ben hayatımdaki kadınlarda bu kadar açıklığa karşıyım" dedi.

 

Kaynak: Haber Global TV

Sinan Akçıl Burcu Kıratlı