Sinan Akçıl yapımcılara seslendi: "Burcu'ya rol verene müzik bedava"

Sinan Akçıl yapımcılara seslendi: "Burcu'ya rol verene müzik bedava"

Popçu Sinan Akçıl, eski eşi Burcu Kıratlı için yapımcılara seslenerek, "Burcu'ya dizide rol verirseniz ben de müziklerinizi bedava yaparım" dedi.

Ünlü popçu Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı'nın evlilikleri 3 ay önce de bitti. Ayrılığa fazla dayanamayıp 20 gün sonra barışan ünlü çift, önceki akşam yapımcı Polat Yağcı'nın doğum günü partisinde görüntülendi. 

"ROMANTİK BİR YILBAŞI AKŞAMI GEÇİRECEĞİZ"

"2019 sizin için nasıl geçti?" sorusuna, "2019'da çok güzel bir evlilik yaşadım" şeklinde cevap veren Sinan Akçıl, sonrasında da "Kötü durumlar yaşadık tabii ama her şeyimi düzeltmeye çalışıyorum. Mesela bu yılbaşı çalışmayıp romantik bir yılbaşı akşamı geçireceğiz. Aşk mı? Para mı? Tercihimi aşkımdan yana kullandım" dedi.

Sinan Akçıl yapımcılara seslendi: "Burcu'ya rol verene müzik bedava" - Resim : 1

"SEVGİLİMİ DİZİLERDE OYNATIN"

Akşam Gazetesi'nin haberine göre Burcu Kıratlı "Siz ne tür müzik dinlersiniz?" sorusuna "Ben her türlü müzik dinliyorum. En sevdiğim popçu eski kocam" deyince Sinan Akçıl "Bu güzel oldu işte" şeklinde yanıt verdi. Sonra da yapımcılara seslenen Sinan Akçıl, "Burcu'ya dizi teklifi gelirse ben de o dizinin müziğini ücretsiz yaparım buradan yapımcılara duyurulur. Sevgilimi dizilerde oynatın, kazançlı çıkın" dedi. 

Sinan Akçıl Burcu Kıratlı Polat Yağcı