Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı ihanet haberlerinin ardından yeniden barıştı

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı ihanet haberlerinin ardından yeniden barıştı

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı bir süre önce ayrılmış ardından ihanet haberleriyle gündeme gelmişlerdi. Magazin gündemine bomba gibi düşen iddiaların ardından sosyal medyadan açıklama yapan çift yeniden barıştıklarını açıkladı.

Oyuncu Burcu Kıratlı ve şarkıcı Sinan Akçıl, 9 ay süren evliliklerinin ardından tekrar barışmış ve aşk yaşamaya başlamıştı. Ünlü çiftin ikinci kez nikah masasına oturacağı konuşuluyordu ki, 20 gün önce yolları yine ayrıldı. İlişkilerinin bitme nedeni 'kıskançlık krizi' olarak iddia edildi ancak dedikodular farklıydı.

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı ihanet haberlerinin ardından yeniden barıştı - Resim : 1

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Sinan Akçıl sevgilisi Burcu Kıratlı'yı aldattı ve hatta yeni sevgilisinin hamile olduğu iddia edildi. 

Magazin gündemine düşen ihanet haberlerinden sonra Sinan Akçıl, "Burcu ile ayrılık sürecinde olmamıza rağmen o benim hala değer verdiğim tek kadındır" açıklamasını yaptı. 

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı ihanet haberlerinin ardından yeniden barıştı - Resim : 2

"BU KADIN BENİ TAM 11 KEZ ARADI

Burcu Kıratlı da Posta’ya şu açıklamayı yaptı:

"3 gündür bu şizofren kadın ile uğraşıyorum. Bu sabah tam 11 kez beni aradı. Çıkan haberlerle ilgili. Sanki benim arkadaşım bana açıklama yapıyor. Sinan’ın telefonuna yolladığı sesli mesajları var. 'Ben senin için her şeyi yaparım, Burcu’ya gider neler neler anlatırım' diyor. Takıntılı. Kadın hırsa kapılmış belli ki. Ama Sinan’ın böyle bir şey yapacağını sanmıyorum."

BARIŞTILAR: "SEVGİMİZ BÜYÜYOR"

Dün akşam sürpriz bir gelişme yaşandı; dedikodular Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı’nın bir kez daha barışmasına vesile oldu. Instagram hesaplarından ortak paylaşım yapan çift, "Basın mensubu arkadaşlarımın 'günahı olmadan' atılan bu çirkin 'iftiralar' ve yalanlar sayesinde ilişkimizin güzelliğini hatırlayıp her ilişkide olan sorunlarımızın küçük olduğunu farkedip, birbirimize daha güçlü bağlanıyoruz aslında.

Sürekli göz önünde olmamızın büyük etkisiyle bu tarz haberler hep var, belki var da olacaklar. Hayatımızın bir parçası olan sevilme, beğenilme ama aynı zamanda aynı ölçüde iftira atılma, tepki duyulma gibi olgular hızla büyüyebiliyor zaman zaman ama aslında büyüyen bu donemlerde 'bizim sevgimiz"oluyor. Bir kez daha iyi ki varsın, mucize dedikleri 3 hece" ifadelerini kullandı.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Repost @sinanakcil ・・・ Basın mensubu arkadaslarımın "günahı olmadan" Atılan bu çirkin "iftiralar"ve yalanlar sayesinde ilişkimizin güzelliğini hatırlayıp her ilişkide olan sorunlarımızın küçük olduğunu farkedip birbirimize daha güçlü bağlanıyoruz aslında.. Sürekli göz önünde olmamızın büyük etkisiyle bu tarz haberler hep var belki var da olacaklar,hayatımızın bir parçası olan sevilme,beğenilme ama aynı zamanda aynı ölçüde iftira atılma,tepki duyulma gibi olgular hızla büyüyebiliyor zaman zaman, ama aslında büyüyen bu donemlerde "bizim sevgimiz"oluyor. bir kez daha iyi ki varsın,Mucize dedikleri 3 hece.. @burcukiratli23

A post shared by Burcu Kıratlı (@burcukiratli23) on

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı ihanet haberlerinin ardından yeniden barıştı - Resim : 4

2019 yılında oyuncu Burcu Kıratlı ile nikah masasına oturan Sinan Akçıl, 8 ay sonra şiddetli geçimsizlik nedeniyle mahkemeye başvurmuş ve boşanmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Sinan Akçıl Burcu Kıratlı