Simge Sağın paylaştı sosyal medya yıkıldı: Yakışıklıya geçmiş olsun

Haberglobal.com.tr
Magazin Haberleri Galatasaray Spor haberleri
Simge Sağın paylaştı sosyal medya yıkıldı: Yakışıklıya geçmiş olsun

"Aşkın Olayım" şarkısı ile özdeşleşen Mauro Icardi'nin sakatlığı atlatarak yeniden sahaya çıkması ve dün akşam oynan maçta fileleri havalandırmasının ardından Simge Sağın’dan geçmiş olsun paylaşımı geldi.

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray, sahasında İstanbulspor ile karşılaştı. Galatasaray'da sakatlığı nedeniyle bir süre takımdan ayrı kalan Mauro Icardi, golle sahalara dönüş yaptı.

RAMS Park'ta oynanan maçı Galatasaray 3-1 kazandı. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 36 ve 79. dakikalarda Kerem Aktürkoğlu ve 90+2. dakikada penaltıdan Mauro Icardi kaydetti. Süper Lig'de 6 maç aradan sonra ağları havalandıran Icardi, bu kulvardaki gol sayısını da 13'e çıkardı.

Galatasaray resmi hesabı, "Aşkın Olayım" ile özdeşleşen Icardi'nin dönüşünü, Simge'nin yeni şarkısı "Yakışıklı" ile kutladı. Paylaşımda şarkının dizeleri olan "Yakışıklı, hani sen gülüyorsun ya inceden" sözlerine yer verildi.Simge, Galatasaray'ın resmi sayfasından yapılan gönderiyi Instagram hesabından paylaştı. Ünlü şarkıcı, "Yakışıklıya geçmiş olmuş. Bu kadar yakışmazdı bir şarkı sana" notunu düştü. Simge ayrıca, nazar boncuğu emojisi kullandı.

Simge Sağın paylaştı sosyal medya yıkıldı: Yakışıklıya geçmiş olsun - Resim : 1