Sıla Gençoğlu ve sevgilisi İlker Kaleli ilk kez beraber görüntülendi

Sıla Gençoğlu ve sevgilisi İlker Kaleli ilk kez beraber görüntülendi

Bir süredir aşk yaşayan şarkıcı Sıla Gençoğlu ile oyuncu İlker Kaleli, ilk kez birlikte objektiflere takıldı. Ünlü çift, Bodrum Ortakent'te motosiklet üzerinde görüntülendi.

Uzun süre gazetecilere görüntü vermemek için çaba sarf eden, geçtiğimiz günlerde ise sosyal medyadan aşklarını ilan eden Sıla ve İlker Kaleli, ilk kez görüntülendi.

Hürriyet'ten Umut Ünver'in haberine göre, Yaklaşık üç aydır birlikte olan ünlü çift, Bodrum Ortakent’te motosiklet üzerinde objektiflere yansıdı.

Sıla Gençoğlu ve sevgilisi İlker Kaleli ilk kez beraber görüntülendi - Resim : 1

Bodrum’da tatil yapan çiftten Kaleli, birkaç hafta önce Gençoğlu'nun tuttuğu sezonluk villanın bahçesinde telefonla konuşurken görüntülenmişti. Bunun üzerine ünlü çift, adresleri öğrenildiği için ev değiştirmişti.

Sıla Gençoğlu ve sevgilisi İlker Kaleli ilk kez beraber görüntülendi - Resim : 2

HAVUZ BAŞINDA GÖRÜNTÜLENDİ

Sıla ve İlker Kaleli'nin aşkı, Bodrum'da ortaya çıkmıştı. Kaleli, Gençoğlu'nun tuttuğu sezonluk villanın bahçesinde telefonla konuşurken görüntülenmişti.

Sıla Gençoğlu ve sevgilisi İlker Kaleli ilk kez beraber görüntülendi - Resim : 3

Otelin katındaki sevenleri kendisini görünce, görüntülendiğini fark edip kapı eşiğindeki sevgilisine "Sıla dışarı çıkma birileri bizi çekiyor" diyerek eve koşarak geçmişti. Çiftin adresleri öğrenildiği için Datça tarafında yeni bir ev tuttukları öğrenilmişti.

Sıla Gençoğlu ve sevgilisi İlker Kaleli ilk kez beraber görüntülendi - Resim : 4

AŞKIN İLK KARESİ 

Sosyal medya hesaplarından birlikte çekilen pozlarını yayınlanan ikili adeta aşklarını ilan etmişti.

Sıla Gençoğlu ve sevgilisi İlker Kaleli ilk kez beraber görüntülendi - Resim : 5

"GELİRMİŞ" 

Son olarak 'The Serpent' adlı dizide konuk oyuncu olarak yer alan Kaleli, Sıla'nın kendisine sarıldığı kareyi "Gelirmiş... Bazen biri gelirmiş kalbin en kıymet köşesine... Bilmediğim, canımdan can bir yere..." notuyla paylaşmıştı. 

Sıla Gençoğlu ve sevgilisi İlker Kaleli ilk kez beraber görüntülendi - Resim : 6

"CANIMIN CANISIN" 

Sıla da sevgilisini etiketlediği paylaşımına; "Diyecek afili söz çok; fakat söze ne hacet. Konu sen olunca afili olan kalbim. Şu canımın canısın" notunu düşmüştü.

Sıla İlker Kaleli 2021'de aşk yaşayan ünlüler magazin haberleri Şarkıcı Sıla