Sibel Can, "Benim dışımda hiç kimse güvende değil" dedi, sosyal medya ayağa kalktı

Haber Merkezi
Magazin Haberleri Kadın cinayetleri
Sibel Can, "Benim dışımda hiç kimse güvende değil" dedi, sosyal medya ayağa kalktı

Katil Semih Çelik tarafından vahşice katledilen İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Son dönemde artan kadın cinayetlerinin ardından ünlü isimler de tepkilerini açıkça dile getirdi. Şarkıcı Sibel Can'ın kadın cinayetleriyle ilgili yaptığı yorum ise sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Ünlü isim, "Benim dışımda hiç kimse güvende değil" dedi.

19 yaşındaki Semih Çelik, 4 Ekim saat 15.30 sıralarında İstanbul Eyüpsultan'da kız arkadaşı Ayşenur Halil'i (19) boğazını keserek öldürdü. Ardından 16.00'da Edirnekapı surlarına çağırdığı İkbal Uzuner'i (19) vücudunu parçalatıp başını keserek öldürdükten sonra kendini aşağı atarak intihar etti. Bu vahşet Türkiye'yi dehşete düşürdü.

Sibel Can, "Benim dışımda hiç kimse güvende değil" dedi, sosyal medya ayağa kalktı - Resim : 1

Ulusal infiale neden olan cinayetlere tepkiler büyüyor. Son olarak ünlü isimlere kadın cinayetleri hakkındaki görüşleri sorulmaya başladı.

Sibel Can, "Benim dışımda hiç kimse güvende değil" dedi, sosyal medya ayağa kalktı - Resim : 2

Bu isimlerden biri de ünlü şarkıcı Sibel Can oldu. Ünlü isme kadın cinayetleri hakkındaki fikirleri sorulunca 'çok acı, çok acı. Söyleyecek bir şey yok' yanıtını verdi.

"BENİM DIŞIMDA HİÇ KİMSE GÜVENDE DEĞİL"

Sibel Can "Siz kendinizi güvende hissediyor musunuz?" sorusuna ise 'Açıkçası doğruyu söylemek gerekirse, kendi adıma konuşuyorum tabii ki de güvendeyim ama benim dışımda hiç kimse güvende değil, bu çok açık. Bir kadın olarak gerçekten çok kötü duygular... İnşallah her şey iyi olsun, inşallah da demek istemiyorum olmalı. Adalet... Yerini... Bulmalı!' yanıtı verdi.

Sibel Can, "Benim dışımda hiç kimse güvende değil" dedi, sosyal medya ayağa kalktı - Resim : 3

SOSYAL MEDYA AYAĞA KALKTI: 'KORKUNÇ BİR AÇIKLAMA DAHA'

Ünlü ismin bu sözleri sosyal medyayı adeta ayağa kaldırdı. Sibel Can'a sosyal medyada; 'korkunç bir açıklama daha', 'harika bir zengin fakir ayrımı yapmış', 'ne diyeceğinizi şaşırdınız' gibi eleştirel yorumlar yapıldı.