Güldür Güldür Show'a bomba transfer

Magazin Haberleri
Güldür Güldür Show'a bomba transfer

Show TV'nin sevilen eğlence programı Güldür Güldür Show için geri sayım başladı. 9. sezon hazırlıklarına başlayan ekibin oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu.

Show TV'de ekranlara gelen Güldür Güldür Show yeni sezon hazırlıklarını tamamladı. Çekimlere başlamak için gün sayan ekip, yeni oyuncu kadrosu ile de dikkat çekiyor.

Güldür Güldür Show'a bomba transfer - Resim : 1

Sezonun açıklanan sürpriz isimlerinden biri de Ayça Damgacı oldu.

GÜLDÜR GÜLDÜR 9. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK? 

Güldür Güldür ekibi, eylül ayında başlayacak yeni yayın dönemi için 8 Eylül Çarşamba yeniden seyircili çekimlere başlıyor. Ekip, yeni sezon sürprizleri ile eylül ayı itibariyle yeniden her çarşamba BKM tiyatroda seyircisi ile buluşacak.

Güldür Güldür Show'a bomba transfer - Resim : 2

AYÇA DAMGACI KİMDİR?

Ayşe Damgacı, 1973 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İktisat Fakültesinde okurken oyuncu olmaya karar vermiş ve Şahika Tekand Oyunculuk ve Sanat Stüdyosunda eğitim almıştır. Ardından İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur.

2008 senesinde başından geçmiş olan olaylar ile ilgili senaryosunu yazıp başrolünü oynadığı Gitmek isimli sinema filmi ile tanınmış ve birçok ödül almıştır.

Göçebe Şarkılar isimli bir grupta vokallik yapan Ayça Damgacı bugüne kadar İlk Bakışta Aşk, Işık, Ay Lav Yu, Gitmek, 72. Koğuş, Unutma Beni İstanbul, Gece, Yaktın Beni, Yozgat Blues, Güldünya, Canım Ailem, Aramızda Kalsın, Avlu ve O Hayat Benim gibi projelerde rol almıştır.

Ayşe Damgacı, 1.60 metre boyunda, 78 kilodur.

Kaynak: Haber Global TV

dizi dizi haberleri Show TV Güldür Güldür Show Güldür Güldür Show Güldür Güldür Show 9. sezon Ayça Damgacı magazin haberleri