Show TV'nin yaz dizisi final yapıyor

Dizi Haberleri Cam Tavanlar
Show TV'nin yaz dizisi final yapıyor

Show TV ekranlarının Ojo Pictures imzalı dizisi Cam Tavanlar'dan hayranlarını üzen haber geldi. Başrollerinde Kubilay Aka ve Bensu Soral'ın yer aldığı dizi final yapıyor.

Genç kuşağın yıldız isimleri Bensu Soral ve Kubilay Aka’yı buluşturan, kadrosunda ayrıca Hatice Aslan, Ahmet Melih Yılmaz, Beril Kayar, Ayten Soykök, Mehmet Bilge Aslan, Şifanur Gül, Alper Kut, Aziz Caner İnan, Gizem Erdem, İsmail Karagöz, Şehnaz Bölen Taftalı ve Cevdet Arıcılar’ın yer aldığı Cam Tavanlar dizisi 8. bölümde final yapıyor.

Show TV'nin yaz dizisi final yapıyor - Resim : 1

‘Cam Tavanlar’, final bölümüyle Çarşamba akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

CAM TAVANLAR DİZİSİ 7. BÖLÜM ÖZETİ

Geçmişten gelen yanlış anlaşılma çözülüyor; Cem ve Leyla aşklarını doyasıya yaşamaya başlıyor. İki aşık, kaçırdıkları yıllara inat bulutların üzerine çıkıyor; her anları aşkla dolup taşıyor. Peki, Suna boş durur mu? Cem'i yeniden kazanmak için kolları sıvıyor. Diğer taraftan Haldun tehlikeli bir oyun çeviriyor. Ama Cem ve Leyla'nın aşkı çelik gibi güçlü... Bakalım aşkın gücü her şeyin üstesinden gelmeye yetecek mi? 

CAM TAVANLAR DİZİSİNİN KONUSU NE? 

Tırnaklarını kazıyarak olduğu pozisyona gelen Leyla (Bensu Soral) ile prestijli bir aileden gelerek hayatta her istediğini kolaylıkla elde eden Cem'in (Kubilay Aka) heyecan dolu rekabeti gözler önüne serilecek.

İkili arasında gerçekleşecek çetin yarışta rüzgar, sürekli yön değiştirirken Leyla ve Cem'in peşini aşk da bırakmayacak.

Kaynak: Haber Global TV

Cam Tavanlar dizi dizi haberleri