Sharon Stone: İnternette hiç tanışmadığım erkeklerle tanıştım

Sharon Stone: İnternette hiç tanışmadığım erkeklerle tanıştım

Ünlü oyuncu Sharon Stone, 60'lı yaşlarında çöpçatanlık uygulamasıyla tanışmasını "İnternette gerçek hayatta hiç tanışmadığım erkeklerle tanıştım" sözleriyle anlattı. Oyuncu, "Şu anda bir havacılık mühendisiyle sohbet ediyorum" itirafında bulundu.

1990'lı yıllara damga vuran oyuncu Sharon Stone, Vogue dergisinin Almanca edisyonuna röportaj verdi.

Hollywood'da o yıllarda 'kadın düşmanlığı'nın hakim olduğunu söyleyen 62 yaşındaki oyuncu, bu algı nedeniyle uzun dönem dış görünüşünü sorguladığını ve kendisiyle barışmakta güçlük çektiğini söyledi. 

"MASKÜLEN ALGIMI DEĞİŞTİREBİLMEK İÇİN YARI ÇIPLAK POZ VERMİŞTİM"

1992 yapımı Temel İçgüdü filmiyle dünya çapında şöhret kazanan Stone, "Bir model ve oyuncu olarak kariyerime başladığımda, 'becerilebilir' terimi, 'çalışmaya uygun' ve 'kameraya uyumlu' ile eş anlamlıydı" diye konuştu.

Kendisinin ise kaslı ve atletik vücut yapısından dolayı maskülen algılandığını belirten Stone, "Bu algıyı değiştirebilmek için Playboy'a yarı çıplak poz vermiştim" dedi.

"40'LI YAŞLARIM DÖNÜM NOKTAMDI"

2001 yılında, 43 yaşındayken felç geçirdiğini anlatan Stone, uzun tedaviler sonucu yeniden konuşmayı öğrendiğini söyledi.

40'lı yaşlarında bir dönüm noktası olduğunu açıklayan Stone, "Banyoya elimde bir şişe şarapla girdiğimde kapıyı kilitledim ve 'Bedenimi tamamıyla kabul etmeden buradan dışarı çıkmayacağım' dedim" açıklamasında bulundu. 

"ÇÖPÇATANLIK UYGULAMASINI KULLANIYORUM"

Stone, Şubat ayında bir çöpçatanlık uygulamasına katıldığı haberiyle gündeme gelmişti. Uygulamayı kullandığını itiraf eden Stone, şunları söyledi: "İnternette gerçek hayatta hiç tanışmadığım erkeklerle tanışıyorum. Şu anda bir havacılık mühendisiyle sohbet ediyorum. Bu yaşlarda bekarsanız bunun genelde bir sebebi vardır. Orada kendimi önemsiyorum."

Sharon Stone çöpçatanlık uygulaması Vogue dergisi