Shakira ve Jennifer Lopez 54. Super Bowl'u kasıp kavurdu

ABD'nin en büyük spor organizasyonu olan Amerikan Futbolu Ligi'nin (NFL) şampiyonluk mücadelesi Super Bowl'un ünlü devre arası şovunda bu sene Jennifer Lopez ve Shakira rüzgarı esti.

Dünyanın en çok izlenen spor etkinliklerinden olan Super Bowl, dün akşam muhteşem görüntülere sahne oldu. Miami'deki Hard Rock Stadyumu'nda oynanan Super Bowl'da, Jennifer Lopez ve Shakira sahne aldı. 

Shakira ve Jennifer Lopez 54. Super Bowl'u kasıp kavurdu - Resim : 1

Amerikan futbolunun en üst ligi NFL'de final heyecanında sahneye çıkan ikili şovlarıyla kendilerine hayran bıraktı. Shakira kırmızı ve altın rengi olmak üzere iki kıyafet giyerken, Jennifer ise 3 kıyafet değiştirdi.

Shakira ve Jennifer Lopez 54. Super Bowl'u kasıp kavurdu - Resim : 2

Sahneye ilk olarak kırmızı bir kostümle Shakira çıktı ve 'She Wolf', 'Whenever, Wherever', 'Empire' ve Hips Don't Lie' gibi ünlü parçalarını söyledi.

Shakira ve Jennifer Lopez 54. Super Bowl'u kasıp kavurdu - Resim : 3

Ardından sahne Porto Riko kökenli ABD'li şarkıcı Jennifer Lopez çıktı. 'Jenny from the Block', 'Love Don't Cost a Thing' ve 'We from the Bronx' gibi şarkılarını seslendiren JLO, direk danslı sahne şovuyla da büyük ilgi çekti.

Shakira ve Jennifer Lopez 54. Super Bowl'u kasıp kavurdu - Resim : 4

'Let's Get Loud' şarkısını beyaz kostümler içindeki küçük kızlardan oluşan koroyla seslendiren Lopez, gecenin sürprizini kızı Emme'yi sahneye çıkararak yaptı.

Shakira ve Jennifer Lopez 54. Super Bowl'u kasıp kavurdu - Resim : 5

11 yaşındaki Emme bir kafes içerisinde şarkıyı seslendirirken Jennifer Lopez ABD bayrağı ile kızının yanına geldi.

Shakira ve Jennifer Lopez 54. Super Bowl'u kasıp kavurdu - Resim : 6

Bayrağı açtığında ise içindeki Porto Riko bayrağı görüldü.

Shakira ve Jennifer Lopez 54. Super Bowl'u kasıp kavurdu - Resim : 7

54. Super Bowl maçında Kansas City Chiefs ile San Francisco 49'ers, Miami'deki 64 bin 767 seyirci kapasiteli Hard Rock Stadı'nda karşı karşıya geldi. Kazanan Kansas City Chiefs oldu. Biletler minimum 4 bin 500, maksimum 45 bin dolardan satıldı.

Shakira Jennifer Lopez