Sezon bitmeden ekrana gelecek yeni diziler belli oldu

Dizi Haberleri
Sezon bitmeden ekrana gelecek yeni diziler belli oldu

Birbirinden iddialı projelerin sezon finali yapmaya, reyting listesinde alt sıralarda yer alanların ise seyirciye veda etmeye hazırlandığı şu günlerde, ekrana 'merhaba' demeye hazırlanan yeni diziler art arda duyuruldu. İşte, 2021 sezonu bitmeden yayınlanacak olan diziler...

Her akşam seyirciyi ekran başına kilitleyen kimi diziler elde ettikleri reytinglerle yeni sezonu garantilerken, kimileri için ise yolun sonu göründü. Fakat sezonda yaşanacak gelişmeler sadece bu haberlerle sınırlı değil.

Burcu Biricik, Çağatay Ulusoy, Nur Fettahoğlu ve Erdal Beşikçioğlu gibi ünlü oyuncular yeni projeleriyle hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

İşte, 2021 sezonunda öne çıkmayı hedefleyen o projeler...

Sezon bitmeden ekrana gelecek yeni diziler belli oldu - Resim : 1

1- CAMDAKİ KIZ DİZİSİ

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı 'Camdaki Kız'ın güçlü oyuncu kadrosu dikkat çekiyor.

Kadroda Burcu Biricik, Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek yer alıyor.

Senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu’nun kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Nadim Güç oturuyor.

Camdaki Kız dizisinin ilk bölümü 1 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de ekrana gelecek. 

Sezon bitmeden ekrana gelecek yeni diziler belli oldu - Resim : 2

CAMDAKİ KIZ DİZİSİNİN KONUSU 

Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olmuştur. Nalan, Türkiye’nin en büyük oteller zinciri olan Koroğlu şirketinde mimar olarak çalışırken kendisini birden Sedat Koroğlu’yla evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, karanlığa gömülecektir.

“Neden aşık oluruz? Peki kime aşık oluruz? Aşık olduğumuz kişilerde bizi çeken nedir?” Camdaki Kız, belki de bugüne kadar kendimize hiç sormadığımız bu soruları sordurarak izleyenleri bir iç hesaplaşmayla baş başa bırakacak.

Sezon bitmeden ekrana gelecek yeni diziler belli oldu - Resim : 3

2- BİR ZAMANLAR KIBRIS DİZİSİ

Başrollerini Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu’nun paylaştığı, gerçek bir vatan mücadelesinin anlatılacağı 'Bir Zamanlar Kıbrıs' dizisi 1 Nisan Perşembe günü TRT 1’de başlıyor.

Sezon bitmeden ekrana gelecek yeni diziler belli oldu - Resim : 4

BİR ZAMANLAR KIBRIS DİZİSİNİN KONUSU

1963 yılında adanın pastoral coğrafyasında neşeli hayatlarını süren sakız tüccarı Dereli ailesi, Kanlı Noel olarak bilinen olayların başlaması ile diğer Türk aileler gibi saldırıya uğrar. Birbirlerinden ayrı düşen aile fertleri kasabalarından sürülüp zorunlu bir göçe başlarken ailenin başındaki Kemal Dereli kendi ailesiyle birlikte göç yolundaki binlerce Türk’ün lideri haline gelir.

Kıbrıs’ta yaşam mücadelesi sürerken Türkiye’den adaya gizli görevle yollanan Ankaralı ise Lefkoşa’da olayların seyrini değiştirir. Adada gizli kahramana dönüşen Ankaralı ve ayrı düştüğü nişanlısının hasretle ve yaşam mücadelesi ile harmanlanan aşkı da Dereli ailesinin hikayesi ile iç içe geçer. 

Sezon bitmeden ekrana gelecek yeni diziler belli oldu - Resim : 5

3 - KIRMIZI KAMYON DİZİSİ

Yönetmen koltuğunda Osman Kaya’nın oturduğu, senaryosu Meriç Demiray ve Ezgi Özcan’ın kaleminden çıkan Kırmızı Kamyon SHOW TV ekranlarından seyircilerin beğenisine sunulacak. 

Sema Ergenekon'un senaryo süpervizörlüğünü üstlendiği; 'Kırmızı Kamyon'un oyuncu kadrosunda Görkem Sevindik, Nilay Deniz, Ushan Çakır, Fatih Al, Tuğçe Altuğ, Deniz Hamzaoğlu, Aslı Orcan, Toprak Sağlam, Sümeyye Aydoğan, Ebrar Alya Demirbilek, Burak Berkay Akgül, Timur Ölkebaş, Gürberk Polat, Efekan Can, Melisa Akman, Uğur Arda Başkan, Hakan Altıner, Gamze Demirbilek, Yaşar Aydınoğlu, Mehmet Mehmetof, Kağan Uluca ve Tuğçe Karabayır buluşuyor.

Dizi 31 Mart akşamı ilk bölümüyle Show TV’de ekranlara gelecek.

Sezon bitmeden ekrana gelecek yeni diziler belli oldu - Resim : 6

KIRMIZI KAMYON DİZİSİNİN KONUSU

Hayat kurtaran itfaiyecilerin; mücadelelerini, birbirlerine ve mesleklerine olan bağlarını farklı özelliklere sahip itfaiyeciler üzerinden anlatan 'Kırmızı Kamyon', izleyicilere yoğun duygular yaşatacak dramatik yapısı ve heyecan yaratacak aksiyon dolu sahneleriyle adından söz ettirecek.

Sezon bitmeden ekrana gelecek yeni diziler belli oldu - Resim : 7

4 - YEŞİLÇAM DİZİSİ

Blu TV'nin yeni dönem dizisi Yeşilçam seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. İlk fragmanı yayınlanan Yeşilçam dizisi, 22 Nisan'da BluTV'de yayınlanacak. 

Sinemaya tutkuyla bağlı bir yapımcının küllerinden doğma hikayesini konu alan dizinin senaryosunu başarılı yazarlar Levent Cantek ve Volkan Sümbül kaleme alırken usta yönetmen Çağan Irmak dizinin yönetmen koltuğunda oturuyor.

Merakla beklenen dizinin başrolünde Çağatay Ulusoy yer alırken, ünlü oyuncuya Afra Saraçoğlu, Selin Şekerci, Güngör Bayrak, Nilüfer Açıkalın, Altan Erkekli, Yetkin Dikinciler, Özgür Çevik, Ayta Sözeri ve Bora Akkaş gibi usta ve başarılı isimler eşlik ediyor.

Sezon bitmeden ekrana gelecek yeni diziler belli oldu - Resim : 8

YEŞİLÇAM DİZİSİNİN KONUSU 

Yeşilçam dizisinde, 1960'lar Türkiye'sinin gölgesinde altın çağını yaşamaya başlayan Yeşilçam Sineması'ndaki bir yapımcının ayakta kalma hikayesi anlatılacak. Dizinin tam adı ise 'Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı olacak. Emel Sayın'ın 'Rüyalar Gerçek Olsa' şarkısının eşlik ettiği gösterişli tanıtım, izleyenleri 1960'lı yıllardaki bir Yeşilçam filmi galasına götürürken sunulacak görkemli ve nostaljik dünyanın kapılarını araladı.

Kaynak: Haber Global TV

bir zamanlar kıbrıs dizisi Camdaki Kız dizisi kırmızı kamyon dizisi Kağıt Ev dizisi Yeşilçam dizisi dizi haberleri