Seyyar 2. Bölüm İzle

Seyyar 2. Bölüm İzle

Seyyar dizisinin 2. bölümü Puhu TV'de 18 Haziran Cuma günü yayınlandı. İnternete yüklenen dizinini 2. bölümünü izleyebileceğiniz link haberimizde. Seyyar 2. Bölüm İzle.

Puhu TV'de Seyyar dizisinin ilk bölümü 18 Haziran Cuma günü yayınlandı.

Dram-macera türündeki dizinin yapım firması Limon Film.

Cem Özüduru'nun yönettiği dizinin senaryosunu da Özüduru, Ozan Ağaç ile birlikte yazdı. 

Seyyar dizisinin konusu

Yasin Gencer Taksim, Tepebaşı arası nohut pilav satan kendi halinde bir seyyar satıcıdır. Sevgilisi Çiğdem ile birlikte yaşamakta, uzun süredir planladıkları lokantayı açmanın kıyısında, dedesinden kalma özel tarifi ile herkesin lezzetine bayıldığı pilavını daha geniş kitlelere pazarlamanın,  hayallerine kavuşmanın tam ucundadır. 

Fakat tam da Beyoğlu’na yakışan bir şekilde, gecelerden bir gece her şey alt üst olur. Yasin hiç beklemediği bir şekilde kendini İstanbul’un en karanlık şahsiyetleriyle yan yana bulacak, şehrin labirenti andıran karanlık sokaklarında aydınlık bir gün yüzü görebilmek için daha önce hiç vermediği büyüklükte savaş vermek, hayatta kalabilmek için bir anda patlayıveren bu kavgayı ne kadar yara alırsa alsın kazanmak zoruna kalacaktır.

Karakterler (Oyuncular):

Ozan Ağaç

Özge Özacar

Erdem Kaynarca

Zeynep Coşkun

Nevzat Yılmaz

Eşref Seyitoğlu

Nalan Olcayalp

Onur Alagöz

Emir Ünver

İbrahim Şahin

Semiha Bezek

Vurgun Adayalı

Emirhan Akbaba

Yaşar Karakulak

Seyyar 2. Bölüm Full İzle

Seyyar dizisinin 2. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link.

Seyyar son bölüm tek parça full izle seyyar dizisi dizi haberleri dizi izle puhu tv dizileri Seyyar izle Seyyar yeni bölüm izle Seyyar youtube Seyyar son bölüm izle puhu tv dizileri