Şeyma Subaşı'ya sevgilisinden büyük destek! Yeni işi ortaya çıktı

Magazin Haberleri Şeyma Subaşı
Şeyma Subaşı'ya sevgilisinden büyük destek! Yeni işi ortaya çıktı

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin desteğiyle Miami'de kuracağı yeni bir iş için harekete geçti. İşte detaylar...

Bir dönem Bebek'te sağlıklı yiyecekler, içecekler üzerine Healtyish Cafe adıyla bir mekan açan Şeyma Subaşı, gündem olmuştu. Mekanı ilk açtığında 8 TL'ye su sattığı için eleştirilen Subaşı, sık sık seyahat edince mekandaki işler aksamaya başlamıştı.

Şeyma Subaşı'ya sevgilisinden büyük destek! Yeni işi ortaya çıktı - Resim : 1

O dönem ödediği 80 bin liralık kiradan dert yanan Şeyma Subaşı, büyük heveslerle açtığı kafeyi 2020 yılında kapatmıştı. Ünlü güzel şimdilerde yeni heyecana atılmak için sabırsızlanıyor.

Şeyma Subaşı'ya sevgilisinden büyük destek! Yeni işi ortaya çıktı - Resim : 2

Takvim'in haberine göre; Subaşı aynı markayı bu kez Miami'de açmaya karar verdi. Sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin de verdiği destekle mekan arayışına giren Subaşı kısa süre içerisinde mekanı bulup açmak istiyor.

Şeyma Subaşı'ya sevgilisinden büyük destek! Yeni işi ortaya çıktı - Resim : 3

Şeyma Subaşı yeme-içme haricinde mekanda kendi tasarımı olan spor kıyafetleri de satmayı planlıyormuş. Mohammed Alsaloussi, sevgilisi Şeyma'nın hiçbir isteğine "hayır" demiyor. Hatta ticaret konusunda da destek veriyor.

Kaynak: Diğer

Şeyma Subaşı magazin magazin haberleri Mohammed Alsaloussi Miami