Şeyma Subaşı ve Guido Senia ayrıldı! İlk açıklama geldi

Şeyma Subaşı ve Guido Senia ayrıldı! İlk açıklama geldi

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Nişantaşı'nda görüntülendi. İtalyan sevgilisi Guido Senia ile ayrıldığı iddia edilen Subaşı, ilk kez konuştu.

1.5 yıldır ilişki yaşayan İtalyan DJ Guido Senia ile Şeyma Subaşı yollarını ayırdı. Konuyla ilgili ilk kez açıklama yapan Subaşı, "Aramızda bulunan mesafeler ilişkinin daha uzun sürmesine yetmedi, o başka ülkede, ben başka ülkede o yüzden ayrıldık" dedi.

Şeyma Subaşı ve Guido Senia ayrıldı! İlk açıklama geldi - Resim : 1

Subaşı geçtiğimiz aylarda cemiyet dünyasından tanınan Mehmet Germiyanlıgil ile paylaştığı fotoğraf sonrası aralarında çıkan aşk haberlerine ise sitem etti. Şeyma Subaşı, "'Mehmet Germiyanlıgil abim olur, 15 yaşından beri tanırım, abim ve sevdiğim bir insan olmasa neden resim koyayım ki, her resmini paylaştığım kişiyle aşk haberi mi olacak, benim zaten erkek arkadaşım çoktur, erkek muhabbetini de severim. Beni 10 erkek, bir tek ben olarak sohbet ederken de görebilirsiniz" dedi.

Subaşı çok gürültü olduğu için Çeşme’deki evini polisin bastığı iddialarını da yalanladı. "Benim evim yok ki baskın olsun genelde otelde ya da arkadaşımın evinde kalırım, benden sonra oldu ise onu bilmiyorum, benim evim yok ki baskın olsun' açıklamasını yaptı."

Şeyma Subaşı ve Guido Senia ayrıldı! İlk açıklama geldi - Resim : 2

Subaşı, Guido Senia ile birlikte yer aldığı bazı karelerini Instagram hesabından sildi.

Şeyma Subaşı ve Guido Senia ayrıldı! İlk açıklama geldi - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

Şeyma Subaşı instagram