Şeyma Subaşı, tatilde keçi gezdirdi

Şeyma Subaşı, sevgilisi Guido Senia ile romantik bir İtalya tatiline çıktı. Subaşı, Guido'nun kız kardeşinin keçilerini gezintiye çıkardığı anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

İtalyan DJ Guido Senia ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı, sevgilisiyle birlikte İtalya'ya tatile gitti. Guido Senia'nın ikiz kardeşi Chicca Senia'nın Tenuta Tana di Volpe'deki evine giden Subaşı, çiftlikteki keçileri görünce dayanamadı.

Şeyma Subaşı, tatilde keçi gezdirdi - Resim : 1

KEÇİLERE DAYANAMADI!

Guido'nun kız kardeşinin evine giden çiftten Şeyma Subaşı, çiftlikte bulunan keçileri gezintiye çıkardı. Şeyma'nın bu görüntüsüne takipçileri yorum yağdırdı.

Şeyma Subaşı, tatilde keçi gezdirdi - Resim : 2

İTALYA'DA  ROMANTİK TATİL

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Guido Senia'nın ihanetine uğradığı haberlerine sessiz kalan Şeyma Subaşı konu hakkında herhangi bir açıklama yapmamıştı. İhanet haberlerinin yayılması üzerine İtalyan DJ Guido Senia, sosyal medyadaki magazin sayfasının hesabına iddiaların doğru olmadığını ifade eden yorumla konuya son noktayı koymuştu.

EVE HAYRAN KALDILAR

Şeyma Subaşı, Guido Senia'nın kız kardeşi Chicca ile poz vermeyi de ihmal etmedi. Chicca'nın evi sosyal medya kullanıcılarının beğenisini kazandı.

Şeyma Subaşı, tatilde keçi gezdirdi - Resim : 3

Şeyma Subaşı Guido Senia İtalya