Şeyma Subaşı sosyal medyadan müjdeyi verdi: Çok heyecanlıyım!

Şeyma Subaşı sosyal medyadan müjdeyi verdi: Çok heyecanlıyım!

Bir süredir kızı Melisa ve sevgilisi Mohammed Al Saloussi ile İspanya'nın İbiza adasında tatil yapan Şeyma Subaşı, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda evleneceğini duyurdu.

Şeyma Subaşı, Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evleneceğini açıkladıktan sonra ailesiyle tanıştırmış ve ardından da tatile gitmişti. İkili daha sonra ise Alsaloussi'nin ailesiyle tanışmak için soluğu Dubai'de almıştı.

Şeyma Subaşı sosyal medyadan müjdeyi verdi: Çok heyecanlıyım! - Resim : 1

Subaşı'nın bir süredir hamile olduğu ve sevgilisinin de bebeği evlenmeden dünyaya getirmesini istemediği konuşuluyordu.

Şeyma Subaşı sosyal medyadan müjdeyi verdi: Çok heyecanlıyım! - Resim : 2

Bu sebeple Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi'nin evlilik kararı aldığı iddia edildi. Magazin gündemine bomba gibi düşen iddiaların ardından Subaşı'ndan sürpriz paylaşım geldi. 

HAZIRLIKLARA BAŞLADI

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Subaşı, "Düğün için ilk yapılacaklar listesi. Misafir listemizi yapıyoruz. Aman tanrım çok heyecanlıyım" ifadelerini kullandı.

Şeyma Subaşı sosyal medyadan müjdeyi verdi: Çok heyecanlıyım! - Resim : 3

CANLI YAYINDA BOMBAYI PATLATTI

Geçtiğimiz haftalarda Buket Aydın'la Koltuk programına konuk olan Şeyma Subaşı, sevgilisi Mohammed Al Saloussi ile nikah masasına oturacağını ilk kez Haber Global'de açıkladı. 

Şeyma Subaşı sosyal medyadan müjdeyi verdi: Çok heyecanlıyım! - Resim : 4

115 BİN TL NAFAKA KESİLECEK

Şeyma Subaşı, 2017'de evlendiği Acun Ilıcalı'dan bir yıl sonra boşanmıştı. Subaşı’na 115 bin TL yoksulluk, Melisa’ya ise 10 bin TL iştirak nafakası olmak üzere her ay 125 bin TL ödeniyor.

O dönem yapılan protokole göre, Subaşı'nın yeni bir evlilik yaptığı takdirde 115 bin TL'lik nafakayı alamayacağı iddia edildi. 

Kaynak: Haber Global TV

Şeyma Subaşı Mohammed Alsaloussi şeyma subaşı evleniyor magazin haberleri