Şeyma Subaşı, Serenay Sarıkaya'nın hayranlarını kızdırdı! 'Yarısı kadar ol da gel öyle konuş'

Magazin Haberleri Şeyma Subaşı
Şeyma Subaşı, Serenay Sarıkaya'nın hayranlarını kızdırdı! 'Yarısı kadar ol da gel öyle konuş'

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı'nın yakın arkadaşı Dila Tarkan önceki akşam Serenay Sarıkaya'nın marka yüzü olduğu bir etkinliğe katıldı ve orda bir fotoğraf paylaştı. Şeyma Subaşı bu fotoğrafa öyle bir yorum yaptı ki sosyal medyada tartışma başlattı.

Şeyma Subaşı magazin gündeminde kendisine sık sık yer bulan bir isim. Zaman zaman yaptığı cesur paylaşımlar, zaman zaman da aşk hayatıyla gündeme gelen Şeyma Subaşı bu kez yaptığı bir yorumla gündemde.

Meedo için Miami'de yaşama kararı alan ve evleneceklerini açıklayan 31 yaşındaki Şeyma Subaşı'nın sevgilisini terk ettiği ve Acun Ilıcalı'nın Miami'deki evine yerleştiği iddia edilmişti. Konuyla ilgili herhangi bir açıklamaya yapmayan sosyal medya fenomenini eski sevgilisi Guido Senia ile barıştığı ileri sürülmüştü.

Tüm bunlar olurken Şeyma Subaşı bir yandan sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

Şeyma Subaşı önceki gün, yakın arkadaşı olan Dila Tarkan'ın fotoğrafına yaptığı yorumla, Serenay Sarıkaya'nın hayranlarını kızdırdı.

Şeyma Subaşı, Serenay Sarıkaya'nın hayranlarını kızdırdı! 'Yarısı kadar ol da gel öyle konuş' - Resim : 1

SERENAY SARIKAYA HAYRANLARINI KIZDIRDI

Şeyma Subaşı, Dila Tarkan'ın fotoğrafına "Neden sürekli aynı kişilerle kampanya yapıyorlar acaba Türkiye'de? Sen olmalısın bence artık! Sorry not sorry! Melek Dila" yorumunu yaptı.

Şeyma Subaşı, Serenay Sarıkaya'nın hayranlarını kızdırdı! 'Yarısı kadar ol da gel öyle konuş' - Resim : 2

Dila Tarkan da yanıt olarak 'Şeymoş'um benim' dedi.

Söz konusu firmanın marka yüzü Serenay Sarıkaya olunca bir anda ortalık karıştı. Şeyma Subaşı'nın yaptığı yorumun altına binlerce yorum geldi. Subaşı'nın, Serenay Sarıkaya'yı kıskandığı iddia edildi.

Şeyma Subaşı, Serenay Sarıkaya'nın hayranlarını kızdırdı! 'Yarısı kadar ol da gel öyle konuş' - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

Serenay Sarıkaya Şeyma Subaşı magazin sosyal medya magazin haberleri