Şeyma Subaşı photoshop kurbanı oldu! O detayı fark edenlerin diline düştü

Şeyma Subaşı photoshop kurbanı oldu! O detayı fark edenlerin diline düştü

Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Al Saloussi ile Bali tatili dönüşünde gündeme gelen Şeyma Subaşı, dikkatinden kaçan bir detay yüzünden sosyal medyanın diline düştü.

Bir süredir sevgilisi Mohammed Alsaloussi ve kızı Melisa'yla Bali'de tatilde olan Şeyma Subaşı, sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmüyor. 

Şeyma Subaşı photoshop kurbanı oldu! O detayı fark edenlerin diline düştü - Resim : 1

Subaşı, kendisi ve kızı Melisa’nın yolculuk yapabilmesi için sevgilisinin, Bali'den dönüş yolunda özel jet bulamayınca bir yolcu uçağının tüm biletlerini satın alarak uçak kapattığını söyleyince magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Şeyma Subaşı photoshop kurbanı oldu! O detayı fark edenlerin diline düştü - Resim : 2

Şeyma Subaşı, Bali tatilinin yanı sıra Instagram hesabının hikayeler bölümünden yaptığı paylaşımla da olay oldu. 

Şeyma Subaşı photoshop kurbanı oldu! O detayı fark edenlerin diline düştü - Resim : 3

Hayatının tüm kesitlerini Instagram hesabından paylaşan Subaşı, Bali tatilinden fotoğrafları paylaşmaya devam ederken, bir detayı gözden kaçırdı. 

Şeyma Subaşı photoshop kurbanı oldu! O detayı fark edenlerin diline düştü - Resim : 4

Ünlü sosyal medya fenomeni, photoshop yapayım derken masayı yamulttu. Kısa sürede hatasını fark eden Şubaşı, photoshop kurbanı olduğu fotoğrafı kaldırsa da, sosyal medya kullanıcılarının diline düşmekten kurtulamadı.

Şeyma Subaşı photoshop kurbanı oldu! O detayı fark edenlerin diline düştü - Resim : 5

SEVGİLİSİNİ AİLESİYLE TANIŞTIRMIŞTI

Öte yandan uzun süredir yurt dışında sevgilisinin yanında olan Subaşı, geçtiğimiz haftalarda Mohammed Alsaloussi ile Türkiye'ye gelmişti. Mısırlı erkek arkadaşını ailesiyle tanıştıran Subaşı, sürpriz açıklamalarda bulunmuştu.

Subaşı, sevgilisi ile ailesini buluşturduğu akşam hakkında, "İsteme gibi olmadı tabii ki. İstanbul'a geldiğimiz için tanıştırmak istedim. Çok samimi bir ortam oldu. Benim annem ve babam İngilizce bilmezler ama bir şekilde anlaştılar. Çok tatlı, çok masum, çok güzel bir ortam oldu" demişti.

Şeyma Subaşı photoshop kurbanı oldu! O detayı fark edenlerin diline düştü - Resim : 6

"HİKAYEMİZ ÇOK UZUN"

Subaşı, "3 ay 10 gündür birlikteyiz. Çok güzel gidiyor, bizim hikaye çok uzun. Ailem benim mutluluğumla zaten mutlu olan insanlar. Tanıştıktan sonra da 'Şeyma nasıl bir çocuk bu küçücük' dediler. 25 yaşında zannediyorlar ama 36 yaşında" şeklinde konuşmuştu.

Kaynak: Haber Global TV

Şeyma Subaşı Mohammed Al Saloussi Şeyma Subaşı sosyal medya