Şeyma Subaşı: O mesajı Acun haber verdi, Allah beterinden saklasın dedi

Şeyma Subaşı: O mesajı Acun haber verdi, Allah beterinden saklasın dedi

Şeyma Subaşı önceki akşam bir televizyon kanalının ana haber bültenine çıktı. Subaşı, ana haber bülteninde hayatına dair açıklamalar yaptı.

Yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Şeyma Subaşı, bir televizyon kanalının ana haber bülteninde hayatına dair açıklamalar yaptı. 

Acun Ilıcalı'ya gönderdiği mesajı ifşa olan Subaşı, "Acun, Melisa'yı Dominik'e götürmek istiyor; okulu tatil oluyor. Aradı işte, 'Efendim?' dedim. 'Mesajın çıktı' dedi. 'Nasıl, neye?' dedim. 'Canlı yayındaydım, telefonda bir şey izletiyordum mesajın çıktı işte 'dedi.

Şeyma Subaşı: O mesajı Acun haber verdi, Allah beterinden saklasın dedi - Resim : 1

Şaşırdım, 'Ama ben kötü bir şey mi dedim?' dedim. 'Yoo, yoo Allah beterinden saklasın, şanssızlık diyelim' dedi. Ben de dedim bu şanssızlık hep bana vuruyor, Allah'ın bir şeyi herhalde, bunda da bir hayır vardır diye görelim. N'apalım falan dedim. Benim kendi kızımla olan olayım farklı, onunla olan olayım farklı. Ben onunlayken 1 TL harcıyorum falan mı zannediyorlar?" dedi. 

"ANA HABER Mİ? ANA!"

Şeyma Subaşı'nı ana haber bülteninde gören Demet Akalın ve İrem Derici sosyal medyadan tepki gösterdi. Akalın bu olayın ardından "Ana haber mi? Ana!" yorumuyla tepkisini ortaya koyarken Derici ise şunları yazdı: 

"Aynı kanal benim kapıma dayanan sapığı evimi ana haber bülteninde ifşa etti diye taşınmak zorunda kaldım, sinirden delirdim ama bunu izledikten sonra sinirim geçti. Belli ki ana haber bülteni değilmiş, boşuna kızmışım…"

İrem Derici Şeyma Subaşı Demet Akalın