Şeyma Subaşı'nın tek taş yüzüğünün fiyatı dudak uçuklattı

Şeyma Subaşı'nın tek taş yüzüğünün fiyatı dudak uçuklattı

Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den evlilik teklifi aldı. Şeyma Subaşı'nın tek taş yüzüğün fiyatının 801 bin 540 TL olduğu ortaya çıktı.

Uzun süredir Ibıza'da tatil yapan Şeyma Subaşı, Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'den aldığı romantik bir evlenme teklifi aldı.

Şeyma Subaşı, sevgilisi Mohammed Alsaloussi’nin diz çökerek evlenme teklifi ettiği anların fotoğraflarını da Instagram'dan paylaştı.

Subaşı mutlu anlarını sosyal medyadan paylaşarak "Dünyada en sevdiğim yerlerden birinde, hayatımda ne büyülü ve unutulmaz bir an… Duygularımı anlatacak kelime yok…" dedi.

Subaşı'nın teklif anında giydiği elbisenin fiyatı 5 bin 420 TL, saati 261 bin TL ve bilekliği ise 25 bin 470 TL olduğu ortaya çıktı.

TEŞ TAŞ YÜZÜĞÜNÜ PAYLAŞTI

Şeyma Subaşı, son olarak ise tek taş yüzüğünü gösterdiği bir fotoğrafını paylaştı. Evlilik teklifi alan Şeyma Subaşı’ya, Mısırlı milyarder sevgilisinin hediye ettiği ve dünyaca ünlü bir markaya ait olan tek taş yüzüğün fiyatının ise 801 bin 540 TL olduğu ortaya çıktı.

Şeyma Subaşı'nın tek taş yüzüğünün fiyatı dudak uçuklattı - Resim : 2

Mohammed Alsaloussi Şeyma Subaşı