Şeyma Subaşı'nın eski sevgilisi Guido Senia, dünyaca ünlü model Irina Shayk ile tatil yaptı

Şeyma Subaşı'nın eski sevgilisi Guido Senia, dünyaca ünlü model Irina Shayk ile tatil yaptı

Şeyma Subaşı'nın eski aşkı Guido Senia'nın dünyaca ünlü model İrina Shayk ile denizdeki pozları, sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. İkili, moda fotoğrafçısı Mert Alaş'ın Instagram hesabında ortaya çıktı.

Sosyal medyada fenomeni Şeyma Subaşı, paylaşımlarının yanı sıra aşklarıyla da konuşulmaya devam ediyor.

Türkiye'de Acun Ilıcalı'yla dünyaevine girdikten sonra Ilıcalı'dan boşanan ve gönlünü İtalyan Guido Senia'ya kaptıran Subaşı, son olarak da Mısırlı Mohammed Alsaloussi'yle aşk yaşamaya başladı.

DÜNYACA ÜNLÜ MODEL İLE PLAJDA

Acun Ilıcalı ile 2018 yılında boşanan Subaşı, kısa bir süre sonra İtalyan organizatör Guido Senia ile ilişkiye başladı. Pandemi döneminin başlarında Türkiye'ye gelen ve bir süre sevgilisinin yanında kalan Guido Senia, ayrılığın ardından ünlü model İrina Shayk ile görüntülendi.

BERABER DENİZE GİRDİLER

Fotoğraflarda DJ Senia ile ünlü model Shayk'in beraber denize girdiği görülüyor. Bir süre denizde beraber eğlenen ikili, daha sonra plajda ağır adımlarla sohbet ederek kadrajdan uzaklaştı. Shayk'in İtalyan DJ'ye bir şeyler anlatması da gözlerden kaçmadı.

Şeyma Subaşı'nın eski sevgilisi Guido Senia, dünyaca ünlü model Irina Shayk ile tatil yaptı - Resim : 1

Şeyma Subaşı'nın eski sevgilisi Guido Senia, dünyaca ünlü model Irina Shayk ile tatil yaptı - Resim : 2

sosyal medya fenomeni sosyal medya Şeyma Subaşı Guido Senia Irina Shayk magazin son dakika Şeyma Subaşı'nın eski sevgilisi Guido Senia