Şeyma Subaşı'na sevgilisinden büyük jest! Ayakları yerden kesildi

Şeyma Subaşı'na sevgilisinden büyük jest! Ayakları yerden kesildi

Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi, Bali tatilinden dönerken özel jet bulamayınca sevgilisi Şeyma Subaşı için yolcu uçağının tüm biletlerini satın alarak uçağı kapatmıştı. Saloussi, bu kez sevgilisinin ayaklarını özel jet ile yerden kesti.

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık magazin gündemine gelen Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evleneceğini açıkladıktan sonra ailesiyle tanıştırmış ve ardından da tatile gitmişti. 

Şeyma Subaşı'na sevgilisinden büyük jest! Ayakları yerden kesildi - Resim : 1

Subaşı, kızı Melisa ve sevgilisiyle çıktığı Bali tatilinden bolca paylaşım yapmayı ihmal etmedi.

Dönüş yolu için özel jet bulamayan Mohammed Alsaloussi’nin bir uçağın tüm biletlerini satın alması günlerce konuşulmuştu. 

Şeyma Subaşı'na sevgilisinden büyük jest! Ayakları yerden kesildi - Resim : 2

Subaşı da, uçağın içinden bir görüntü paylaşarak, “Özel jet bulamayınca tüm uçağı bizim için rezerve etti” ifadelerini kullanmıştı. 

SOSYAL MEDYADAN MUTLULUĞUNU PAYLAŞTI

Bu olayla günlerce gündemden düşmeyen Subaşı, dün Dubai’den dönerken sevgilisinin özel jetine bindi. Jete kavuştuktan sonra boy boy fotoğraf çektiren Subaşı, yaşadığı mutluluğu Instagram hesabından paylaştı.

Şeyma Subaşı'na sevgilisinden büyük jest! Ayakları yerden kesildi - Resim : 3

Uçağın içinde sevgilisinin sürprizi olan güllerle de karşılaşan Subaşı mutluluğunu dile getirdi. Çiçeklerle poz veren Subaşı, Alsaloussi'ye olan aşkını "Seni seviyorum" sözleriyle dile getirdi.

Şeyma Subaşı'na sevgilisinden büyük jest! Ayakları yerden kesildi - Resim : 4

"HER ZAMAN EN İYİSİNİ HAK EDİYORUM"

Sevgilisinin kendisi için uçak kapatmasının ardından hakkında çok sayıda tweet atılan Şeyma Subaşı, kendisine gelen eleştirilere, "Her zaman en iyisini hak ettiğimi biliyordum! Çok değerliyim, çok özelim ama her şeyden önce ailemden iyi bir eğitim aldım. İyi bir insan olmamı tavsiye ettiler. Tanrı bana en iyisini verdi. Seni çok seviyorum Meedo! 'Harika bir adam nasıl olmalı?' diye bir kitap yazmalısın" şeklinde yanıt vermişti.

Kaynak: Haber Global TV

Şeyma Subaşı Dubai Mohammed Alsaloussi