Şeyma Subaşı Miami'den paylaştı: "Ne hayat ama!"

Şeyma Subaşı Magazin Haberleri
Şeyma Subaşı Miami'den paylaştı: "Ne hayat ama!"

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Miami'den bikinili pozunu paylaştı. Şeyma Subaşı'nın paylaşımını, "Çok fazla şey düşünüyorum... Ama şimdilik bunları kendime saklıyorum. Ne hayat ama!" notuyla yaptı.

Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile bir dargın bir barışık aşk yaşayan Şeyma Subaşı, geçtiğimiz haftalarda yeni imajını bir videoyla göstermişti.

Şeyma Subaşı Miami'den paylaştı: "Ne hayat ama!" - Resim : 1

Burning Man Festivali'ne katılacağı için saçlarını rengarenk bir şekilde ördüren Subaşı; paylaşımına şu notu yazmıştı:

"En sevdiğim şehirlerden biri olan güzel Miami'den merhaba. Çılgın saçlarımdan anlayabileceğiniz gibi, yine Burning Man'e gidiyorum. Bu, festivale beşinci kez katılışım olacak, ama bu sefer benim için daha özel çünkü Meedo'm ile birlikte gidiyoruz. Dürüst olmak gerekirse onun için daha heyecanlıyım. Hepsi gibi bu da bizim için de çok güzel bir deneyim olacak."

Şeyma Subaşı Miami'den paylaştı: "Ne hayat ama!" - Resim : 2

Yeni saçlarını gösterdiği videoyla birlikte geçmiş yıllarda da katıldığı festivalden eski fotoğraflarını paylaşan Şeyma Subaşı'na, binlerce beğeni gelmişti. 

Takipçileri, ünlü isme; "Kendini her şeyin en iyisine layık görüyor ve yaşıyor, helal olsun", "En güzel yine sen olacağın için Meedo senden gözlerini alamayacak" ve "Cıvıl cıvıl olmuş, harika saçlar" gibi mesajlar yazmıştı.

“ÇOK FAZLA ŞEY DÜŞÜNÜYORUM”

Instagram hesabında 3 milyon takipçisi bulunan Subaşı, son olarak en sevdiği şehirlerden olduğunu söylediği Miami'ye geri döndü. Yeşil bikini ve kalpli gözlükleriyle Miami sahilinde çektiği bir karesini ve videosunu takipçilerinin beğenisine sunarak, şu mesajı yazdı:

"Çok fazla şey düşünüyorum... Ama şimdilik bunları kendime saklıyorum. Ne hayat ama!"

Subaşı'nın kısa sürede 18 binden fazla beğeni alan gönderisini, yorum yapmaya kapatması da dikkatlerden kaçmadı.

Şeyma Subaşı Miami'den paylaştı: "Ne hayat ama!" - Resim : 3

 

 

 

Kaynak: Haber Global TV

Şeyma Subaşı Miami Mohammed Alsaloussi magazin haberleri şeyma subaşı bikinili poz